Hvordan Sand tre logger

August 4

Nylig bygget logge boliger er lett slipt for å fjerne mill merker, jord og flekker ervervet under byggeprosessen. Sliping er en prosess av slitasje med sandpapir. Logg sanders er vanligvis drevet elektrisk eller de er trådløs og batteridrevet. Logg restaurering entreprenører ofte ansette Trebearbeiding sanders drevet av trykkluft. Selv om tidkrevende og arbeidsintensiv, forsiktig sliping av loggene er den ideelle måten å gjenopprette opprinnelige lyse og glatt finish av eldre tømmerhus.

Instruksjoner

•Rengjør den logger før sliping. Bruk en stiv bust sopelime for å feie av støv, stemt og rusk. Mens du sveiper loggene, inspisere for tegn på mold, mugg, sopp eller moss oppbygging. En god rengjøring vil avdekke skjulte problemer og gir mulighet for å reparere eller erstatte en skadet logger.

•Blast loggene. Media sprengningsarbeid bruke sand, grunnen korn cobs, valnøtt skall eller brus er ofte best å slipe. Sprengningsarbeid lette presset med en slipende materiale er mindre erosive til den underliggende strukturen enn sliping.

•Bruk en orbital sander med lim skiven å forme og form endene av loggene. Den mest effektive metoden for sliping er å begynne med grov sand papir å raskt fjerne overflaten merker og misfarging. Så sand ut grov grus sand merkene med finere og finere grus sandpapir til du kommer til den ønskede graden av jevnhet. Start med 60 korns slipepapir og endre til 150, 180 eller 220 sandkorn papir. Være forsiktig ikke for å sand for tungt.

•Velg en smal, belte sander til sand logger. I alle tilfeller alltid sand i samme retning som korn av skogen. Start øverst i loggen veggen og arbeid ned, sliping jevnt når du fortsetter. Vær forsiktig med hvor mye trykk du bruker sander for ikke å gjøre depresjoner eller arr i skogen.

•Employ en liten trekantet hånd slipemaskin til glatt burls, knop og deler. En 150 korn eller finere klasse sandpapir anbefales. Igjen, alltid sand i retning av de tre korn. Erstatte sandpapir ofte for å opprettholde en jevn, selv finish.

Tips og advarsler

  • -Se etter tegn til termitter infestation eller andre insekt skader når du er ferdig feiende av støv, stemt og rusk. Hvis insekt aktivitet er angitt, kan du kontakte en profesjonell exterminator å behandle struktur før du fortsetter.
  • -Overstyring utstyr og materialer kan leies fra en logg hjem entreprenør, eller du kan bruke tjenestene til en entreprenør for en jevn, profesjonell finish.
  • -Når sliping, bruk alltid en støv maske og øye beskyttelse. Ikke sand dersom veden er vått eller fuktig.
  • -Hånd sliping er den mest effektive måten å sand små mellomrom eller logge områder, men det er vanskelig på hendene. Husk å ha på deg vernehansker.