Hvordan Sand og sel tregulv

October 20

Sliping og tetting tregulv er ofte rotete og tidkrevende arbeid, men det er en jobb som en dedikert amatør kan oppnå ved hjelp av din lokal hardware utleie stikkontakt. Du begynner ved å fylle ut sprekker eller dings i veden overflaten og deretter sand gulv glatt. Etter at alle sliping støv er renset vil du ende ved å bruke flere lag med sealer tre før det er både vakre samt beskyttet. Planlegger å tilbringe flere dager refinishing gulvet og gjøre ordninger slik at ingen trenger å gå på gulvet under tetting prosedyren.

Instruksjoner

•Tøm rommet. Fjern alle møbler, innholdet, tepper og gulv gulvbelegg. Nøye sjekke gulvet for negler eller stifter og fjerne dem. Henge plast over døråpninger og forberede ting filler under dører for å forsegle doble rom og forhindre spredning av støv til andre deler av huset.

•Rent en orbital sander fra din lokale maskinvare leie lagre. Be om en demonstrasjon av hvordan du bruker sander samt hvordan laste sandpapir hvis du er usikker. Plukke opp flere ark med 60 grus, 80 grus og 100 korn papir for sander. Samtidig kan du leier en kant sander med samme tre grits av sandpapir. Leie eller kjøpe en orbital håndflaten slipemaskin med flere ark av 60, 80 og 100-korn.

•Fyll i alle store hakk og riper i gulvet med tre putty og la det tørke i minst en time eller per på kitt fabrikanten retningene. Sand gulvet med orbital sander du leid bruker 60-korn papir. Holde maskinen går hele tiden og bare sand med korn av skogen. Ikke Flytt maskinen og tilbake mot korn. Sand av alle finish som allerede er på gulvet. Bruk kanten sander til sand kantene på rommet med 60-korn papir, alltid sliping med korn av skogen. Bruk din orbital håndflaten slipemaskin med 60-korn papir for å treffe noen områder den to større sanders ikke kunne nå.

•Vacuum med butikken vac og deretter sand igjen etter trinn 3 med 80-korn papir. Vakuum igjen gjenta sliping prosessen bruker 100-korn papir. Vakuum grundig og tørk rommet med en fuktig klut og tørk den igjen med tack duker. Rense alt støv fra gulvet og kontroller for gjenværende dings eller riper. Ta opp eventuelle gjenværende feil med din orbital håndflaten slipemaskin og tørk opp alt støv med tack kluter til rommet er støvfritt.

•Stir din gulvet-grade polyuretan, men vær forsiktig så du ikke røre bobler i fullføre. Hell en mengde uretan 12 tommer fra veggen lengst døren i rommet og bruke din lange håndtak roller for å rulle i uretan jevnt over gulvet. Roll på uretan med korn av skogen. Fortsett å legge til ekstra uretan til gulvet og fortsette rullende før du har dekket hele gulvet med en aften belegging av i uretan. La tørke i minst 4 timer eller per uretan produsentens instruksjoner. Et andre lag og la tørke ordentlig. For best resultat et tredje lag og la det tørke i 24 timer før gå på den. Vær forsiktig når du flytter møbler tilbake inn i rommet at du ikke skraper det nye ferdig.

Tips og advarsler

  • Ren, ren og rengjør rommet igjen før du kaster på fullføre. Støv eller skitt som er rullet inn i fullføre bygges for godt hvis du ønsker å starte prosessen på nytt.