Hvordan Sand møbler med våt sandpapir

April 21

Sliping mellom strøk av lakk med våt sandpapir gir møbler prosjektet et glatt, glass som ferdig. Våt sandpapir kan brukes med vann eller olje som smøremiddel. Våt sliping gjøres mellom strøk av lakk eller lakk eller en teknikk for oljebehandlinger møbler og skap.

Instruksjoner

Hvordan Sand møbler med våt sandpapir

•Våt sliping raw eller bare tre er en feil fordi det øker korn og faktisk gjør tre mer grov. Våt sliping er gjort mellom strøk av lakk eller lakk på fine trebearbeiding prosjekter som møbler. Det sand av minste tre fiber og urenheter i finish og sikrer den følgende strøk av avslutning vil følge godt.

•Bruk 400 grit Fukt sandpapir for sliping mellom strøkene. Dypp den i vann og sand møbler med korn av skogen. Våt sandpapir vil bo smidig og overholder kurvene og konturene av skogen. Holde re-fukting som sandpapir tørker med bruk. Når det føles veldig glatt å din hånd, la det tørke. Det vil være en melkeaktig tåke av hvite-ish sliping støv som må fjernes før den følgende strøk av lakk eller lakk brukes. Dette er best fjernet med ren, lo gratis støvklut. Tørketrommel ark også fungerer veldig bra for å fjerne fineste partiklene sliping støv.

•Apply dansk eller treolje utførelser uferdige møbler for en handrubbed utseende som motstår flekker og riper. Bruke olje finish rikelig, og forsiktig sand det langs korn av skogen med 400 eller 600 grus våt sandpapir. Dette vil opprette en tynn lim, som faktisk sel de tre korn og beskytter tre. Tørke den av svært grundig når alle tre er mettet og la det tørke. Det er viktig å fjerne hver bit av overflødig fra treet. Tørk til duken din kommer ren.

•Applying flere strøk olje Målfoto møbler skaper en dyp, rik finish. Føler tre - det bør føles tørre. Dette vanligvis tar ca 12 timer men vil avhenge av temperatur og luftfuktighet i området. Uansett hvor mange strøk du gjør, bør det siste laget være gned med veldig fine 600 korns slipepapir da dette vil gi mest skinnende og glatt finish.

•Overflate fin trim og tre skap samt møbler med de ovennevnte teknikkene for en svært glatt utseende.

Tips og advarsler

  • Påfør et lag med lime voks til møbler som er ferdig med olje for ekstra washability, men dette ikke er nødvendig.
  • Kast olje gjennomvåt sandpapir i en liten bøtte med vann som det kan spontant combust Hvis kastet inn med vanlig søppel.