Hvordan Sand et tregulv med sliping skjermer

July 11

Screening en etasje er en litt mindre dramatisk enn hele gulvet slipe. I stedet for stripping alt av gulvet helt ned til bare tre med grovt sandpapir, skal du bare prege overflaten med en relativt fin sliping skjerm som vil fjerne skinne av glans, men vil ikke grave i flekken. Dette er et godt alternativ for refinishing prosjekter som flekken er i god form og du bare vil fjerne overflate riper og de glans gulvet for et nytt glans lag.

Instruksjoner

•Seal av rommet ved taping plast tarping over døråpninger og ventiler. Sette på briller og partikkel maske. Åpne et vindu.

•Rengjør og vakuum gulvet grundig. Sjekk overflaten for eventuelle hindringer som kan skade sliping skjermen, inkludert spikeren hoder eller tre Splinter. Bruke en hammer og kitt kniv slå ned eller skrape opp på hindringer.

•Opprette et gulv buffer med den sirkulære stasjonen penselen. Sett skjermen på gulvet i et hjørne av rommet, og angi 1-tommers gulvet puten på toppen av skjermen. Angi bufferen på puten, kø sirkulær pensel akkurat over puten.

•Vri på buffer og begynne sliping. Flytt det sakte, men jevnt frem og tilbake over gulvplankene, med retningen av styrene, la vekten av maskinen hold nede puten og skjermen. Jobb deg over gulvet del for del, holde maskinen flytting til enhver tid og generelt sliping med retningen for skjeggveksten. Du bør merke finish på gulvet sløver som du sand; Når dulling effekten blir mindre merkbare, stoppe og rist ut skjermen for å utvise caked i støvet.

•Når du har gjort hele gulvet, grundig vakuum støv. Følge opp ved å gå over gulvet med slighly sticky tack-kluter å få opp sist av støv. Overflaten er nå klar for anvendelse av nytt gulv glans.