Hvordan Sand et tregulv med et belte Sander

December 31

Den vanlige metoden for sliping et tregulv for etterbehandling eller nytt etterbehandling er å bruke en drum sander, som er en stor maskin som du går frem og tilbake over gulvet. Men hvis du gjør et skap eller et sett inn område av etasje hvor det er bare strammer kan bruke drum sander, er en håndholdt belte sander hva du trenger. Prosessen med sliping ligner med enten maskinen.

Instruksjoner

•Bruk hammer og prybar å fjerne det ytterste laget av gulvet trim. Fjerne det nøye, slik at du kan gjenbruke det på slutten.

•Gå over gulvet med hammer og counterpunch og slå ned noen spiker hoder som kan stikker opp. Grundig feie på gulvet.

Legg din belte sander med 60-korns slipepapir. Skyter på sander før det er satt på gulvet. Sette den ned og begynne sliping fra ett hjørne, kjører sander på omtrent 45-graders vinkel i retning gulvplankene. Flytte sander frem og tilbake mens du arbeider deg langs gulvet, før gulvet er pusset. Feie støv.

•Sett belastning din sander med 80-korn papir. Start i et hjørne ved siden av det første hjørnet du startet, og atter løpe sander i 45-graders vinkel i retning gulvplankene (det vil være en annen vinkel enn første sliping). Gjøre gulvet. Feie støv.

•Legg 120 grus sandpapir i sander. Sand hele gulvet, denne gangen går i samme retning som gulvplankene. Sørger for å få opp alle kryss-sliping merkene fra den forrige sandings. Feie støv.

Tips og advarsler

  • Du arbeider på knærne, så vurdere å investere i et par kneet pads.
  • Bruk vernebriller og en støvmaske.