Hvordan Sand et tregulv Dustless

October 15

For å sand tregulv uten å opprette tre støv, må du sand over tre komponentene i gulvet, bare fjerne tregulv finish og fargelegger uten grave ned i tre gulvet. Gjennomsnittlig gjør det selv hus kan sand et tregulv uten støv i én til to dager, avhengig av størrelsen og omfanget av prosjektet.

Instruksjoner

•Buff på gulvet med en orbital sliping poleringsmaskin lastet med sliping skjermen. Sliping skjermene feste til bunnen av poleringsmaskin og gi rikelig stive medier for fjerning og jevne overflaten av gulv. Polering maskinene har også et vedlegg for en våt/tørr vakuum, som fjerner selv de minste mengder av rusk fra luften.

•Plasser en 60-korn sliping skjermen på buffer og begynne polering jo større del av tregulvet. Siden maskinen viser klokken, legger press på baksiden av bufferen vil føre til at enheten å reise rett, og legger press på forsiden av polering sylinderen vil føre til at enheten å reise igjen. Du må mestre denne ideen slik at du kan manøvrere enheten over gulvet som det sand.

•Plasser en 80-korn skjermen på enheten når du har grundig fjernet gulvet finish og Fargelegging med 60-korn skjermen. 80-korn skjermen hjelper glatte overflaten av gulvet og fjerne gjenværende finish eller farge.

•Sand gulvet med en 120-korn-skjermen for å gi en glatt finish på overflaten av tre gulvet. 120-korn skjermen vil ikke fjerne mye materiale, men det vil forberede gulvet refinishing. Bruk en foldet 60-korn skjerm til sand gulvet nærmeste vegger og i hjørnet.

•Vacuum gulvet og tørke det ned med mineral ånder.

Tips og advarsler

  • Vanlig gulv sanders fjerne alle materialer pluss tre fra gulvet, skaper store mengder støv.