Hvordan Sand en kortstokk å fjerne flekker

June 6

Hvordan Sand en kortstokk å fjerne flekker

Dekk er luksuriøse fasiliteter som kommer med nye hjem eller er bygget på senere. Dekk kommer i alle forskjellige former, størrelser og farger. Alle fargen og alle bruk du vil sette på dekk, er flekker uunngåelige. Du må sand alle flekker av og nytt flekken dekk for å kunne fjerne alle flekker og gjøre dekk se presentabel igjen. Denne prosessen er ikke vanskelig, men det er kjedelig.

Instruksjoner

•Sett den 80-korns slipepapir på sander. Den 80 grus er den råeste av sandpapir du vil bruke og bør fjerne alle feil på den ytre meste laget av tre.

•Sand hele bunken med 80-korns slipepapir, i sirkelbevegelser med korn av skogen. Sand over hele overflaten av dekk for å opprette en ren pall for restaining og refinishing dekk. Endre sandpapir platen så ofte som nødvendig for å fullføre dette trinnet. Endre sandpapir når alle grus har slitt av.

•Gjenta sliping bunken med 180-korns først og deretter 260-korns slipepapir platene. Hver finere grus av sandpapir fjerner underliggende feil og flekker på veden. Endre sandpapir plater ved å slå sander, trekke ut den gjeldende disken, fjerne støtte på neste platen og plasserer den nye disketten på hånd sander. Sandpapir platene har vanligvis en selvklebende bakside slik at de ikke flyttes når den plasseres på sander. De fleste sanders leveres med klemmer holder sandpapir platen på dem også, så sørg for at du sikre klippene hvis din sander kommer med dem.

•Sweep dekk å fjerne alle så støv og rusk fra dekket til prep dekk til farging. Du må kanskje feie dekket flere ganger. En halm kost er den beste form for kost skal brukes for dette prosjektet.

•Stain dekk med en tre flekken. Flere forskjellige merker og fargene på flekken er på markedet, så du kan velge hvordan mørke eller lyse du dekk. Bruke flekken med en pensel. Nylon eller polyester børster er best for denne type prosjekt fordi de er lettere å rengjøre etterpå og gir en jevn, selv strøk om gangen. Stain dekket av dipping din penselen i flekken og tørke av eventuelle dryppende flekken på siden av beholderen. Flytt med korn av skogen, og en enda lag. Gjenta med en annen strøk av flekken hvis flekken ikke er så mørk som du ønsker eller trenger en mer strøk av dekning etter 24 timer for å bruke første strøk.

•Velg en utvendig karakter sealer eller fjern frakk, som er en enkel klar lakk av polyuretan. Instruksjonene samme gjelder klarlakk som flekker. Den eneste forskjellen er dekket krever minst to strøk av polyuretan for optimal dekning, tetting og beskyttende egenskaper.

Tips og advarsler

  • Hvis etter bruk 260-korns slipepapir, du føler at tre trenger litt finere slipe, bruke en 480 - eller 520-korns slipepapir til ferdig sliping på veden.