Hvordan sammenligne strålende barrierer

December 30

Hvordan sammenligne strålende barrierer

Strålende barrierer er typer isolasjonsmaterialer som er vanligvis installert i en home loftet. Vanligvis selges i ruller, er materialet konstruert av tynne reflekterende folie eller annet materiale som hjelper reflekterer varmeenergi som ville normalt utstråle i et loft. Hvis riktig installert, kan produktet redusere sommerhus kjøling kostnader og minimere vinter oppvarmingskostnader også. Strålende barrierer er vurdert av produsenter av to skalaer, deres energisparende og sin refleksjon.

Instruksjoner

•Sammenligne energisparende vurdering av en rekke strålende barrierer. Energisparende er et mål på forholdet som sammenligner hvor mye energi som avgis av den strålende barrieren sammenlignet med en standardisert svart kropp ved samme temperatur, i samme miljø. Dette er en test utført i produsentens lab og er inkludert i materialet datablad, som ernæring informasjon skrives ut på siden av en mat-pakke. Når du sammenligner ulike produkter, jo lavere energisparende antallet, desto bedre produktet utfører. Energisparende er uttrykker i prosenter mellom "0" og "1".

•Sammenligne Reflektivitet klassifiseringen av produktene. Reflektivitet er et mål hvor mye strålende varme reflekteres fra overflaten i forhold til hvor mye går om produktet. Dette nummeret blir også mellom "0" og "1", som en prosent. For denne rangeringen, jo større Reflektivitet, desto bedre utfører produktet.

•Sammenligne om produktene er perforert på noen måte å forhindre at fuktighet bygge opp bak barriere. Produkter som installeres i et lukket rom, for eksempel en vegg hulrom eller et loft, må være gjennomtrengelig, som betyr at de tillater fuktighet å flykte gjennom barrieren. Strålende barriere produkter som ikke er permeabel ikke kan brukes i lukkede rom, men ville fungere bra for tilbake sidene av metall garasjedører eller andre åpne områder.