Hvordan sammenligne solcellepaneler for andre energier?

October 11

Hvordan sammenligne solcellepaneler for andre energier?

Miljøhensyn har bedt mange til å se på alternative energikilder. I fornybar energi industri, finnes det en rekke typer energikilder, fra solenergi og vannkraft og geotermisk. De fleste huseiere vil trolig bruke bare solar og vind som alternative energikilder. Det er viktig å forstå hvordan å sammenligne ulike energikilder, om valg mellom solar og vind eller mellom fornybar og ikke-fornybar energi.

Instruksjoner

•Sammenligne umiddelbare fordelene og ulempene solcellepaneler, andre fornybare energikilder og ikke-fornybar energi. Forvent upfront kostnader å kjøpe og installere en ny energi-system og utstyr. Solcellepaneler har spesielt høy deltakeravgiften, som pleier å avskrekke folk fra å adoptere dem som energikilde. Andre alternativer, som vindkraft, tilbyr lavere innledende kostnader enn solsystemer, og kan være ønskelig for visse husholdninger. Forstå både umiddelbare og langsiktige kostnadene kan hjelpe deg å nøyaktig sammenligne og vurdere hvilke alternativ energi er best for deg.

•Sammenligne effektiviteten av hvert system i forhold til din plassering. I visse klima og steder, kan vindkraft være et mer effektivt alternativ, fordi regionen har sterke vindene. Ser solar solinnstrålingen kart, kan du dømme den relative effektiviteten til et solpanel system i din region. Disse kartene merke antall "soltimer," et mål på solstråling. Steder med høyere verdier av solenergi solinnstrålingen har mer effektiv solcelle panel systemer. Vanligvis er de optimale tidspunktene for solenergi absorpsjon fra 9 am til 3 pm, ifølge SolarCraft.

•Assess de langsiktige fordelene av solcellepanel systemer med alternativer. En fordel med solenergi generasjon er relativt lav vedlikeholdskostnadene enheter, fordi det er så få mekaniske komponenter involvert i sol. Disse lave vedlikeholdskostnader, kombinert med langsiktige payback er sannsynlig å motta blir energi selvforsynt, kan hjelpe offset høyere oppstartskostnader. Også langsiktig vedlikehold og drivstoffkostnader for tradisjonelle olje og naturgass-systemer, og sammenligne dem med de av solenergi.