Hvordan sammenligne kompositt dekk og rekkverk

October 6

Sammensatt terrassebord er en relativt ny innovasjon i utendørs konstruksjon. Det er verdsatt for sin holdbarhet og lave vedlikeholdskrav. Det finnes flere typer kompositt til hus i dag. Å vite hvordan å sammenligne og lagre kan hjelpe deg får mest for pengene.

Historie

Sammensatt terrassebord ble først introdusert på 1990-tallet som et miljøvennlig alternativ til tradisjonelle tre terrassebord. Første produksjon produsert sammensatt av en kombinasjon av resirkulert plast mugger og gamle frakt paller. Noen produsenter hevdet at sammensatt terrassebord råtner ikke, men vitenskapelige studier i begynnelsen tjueførste århundre avslørte det sammensatte cellulose produkter og tre fibre å være utsatt for råte uten riktig behandling. I dag, konserveringsmidler legges forsinke råte, men ingen kompositt er helt motstandsdyktig mot råte over tid.

Typer

Hver produsent lager sin kompositt terrassebord litt annerledes. Noen er laget med 100 prosent resirkulert produkt. Noen er laget med en kombinasjon av jomfru og resirkulert materiale. Andre er produsert med alle jomfru plast og cellulose eller mel. Enkelte sammensatte terrassebord kan faktisk bestå av sagmugg og tre sjetonger. Decking og rekkverk kan være glatt eller strukturert å gi utseendet på tre korn og er tilgjengelig i en rekke farger og stiler.

Betraktninger

For å få mest mulig ut av din sammensatt terrassebord, må produktet inneholder konserveringsmiddel som sink borate. Ta en god titt på garantien å bestemme krav og problemløsning. Trykk sammensatt du finner mest tiltalende tekstur for deg. Vis eksempler i sollys å få et nøyaktig bilde av hvordan dekk vil matche ditt hjem. Husk at selv om sammensatte terrassebord kan koste mer enn tradisjonelle tre, kan du lagre i vedlikehold og reparasjon kostnader over tid hvis dekk er riktig installert og behandlet.