Hvordan sammenligne kalibreringer Barometer opplesning

October 8

Et barometer er et instrument som brukes til å måle lufttrykk på et sted. Barometer brukes til å forutsi været og er viktig for nautiske og navigasjon. Barometer måler lufttrykket med hensyn til en viss høyde over havet. Apparatet bør kalibreres av en profesjonell. Kalibrering foregår vanligvis i et vakuum kammer. Etter riktig kalibrering sammenlignes målingene bruker en barometer kalibrering tabell. Forskjellen i korreksjon verdiene gir en idé hvor nøyaktig eller av kalibrering av barometers er.

Instruksjoner

•Opprette barometer på en stabil, flat overflate. Ta note av trykket lesing på hver av dem. For eksempel en barometer kan lese 900 og andre kan lese 920.

•Consult tabellen kalibrering for korreksjon nummeret lesing. Korreksjon tallet tilsvarer ligningen: stasjonen trykk = Barometer lesing +/-kalibrering korreksjon. For 900 barometeret lese se opp 900 i tabellen og deretter se kolonnen korreksjon. Gjør det samme for 920 lesing. Angi resultatene i formelen. Hvis 900 lesings korrigeringsfaktoren er +0.2, så trykket på stasjonen er lik 900.2 mb.

•Ta opp forskjellen mellom kalibrering rettelse tall. Disse tallene er direkte forbundet med kalibrering av hver bestemt barometer. 900 lesings faktor likeverdig +0.2 og 920 lesings faktor kan være lik 0,4. Dette viser at barometeret lesing 920 nødvendig en større korrigeringsfaktoren sammenlignet med som lese 900.

Tips og advarsler

  • Grafisk informasjon på bordet på en XY-akse gir forskjellen i skråningen kalibrering målingene. En brattere skråning betyr at mer korreksjon var nødvendig for et gitt barometer.