Hvordan sammenligne hjem Tepperensing maskiner og utstyr

September 23

Hvordan sammenligne hjem Tepperensing maskiner og utstyr

Tepper er ikke vedlikeholdsfritt. De må vacuumed regelmessig og dypt renset. Vacuuming er en enkelt oppgave, men dyp rengjøring krever har riktig utstyr. Ved å vite hvordan å sammenligne teppe rengjøringsmidler, er det enkelt å velge den rette maskinen og rense din tepper som profesjonell.

Funksjon av dyp rengjøring

Støvsuging når ikke skitt dypt ned i teppet fibrene. Undersøk teppet og du kan ofte si når utføre en dyp rengjøring. Maths teppe, snusket farge og et teppe som bare ikke ser så rent etter et vakuum vil bli tydelig indikatorene.

Størrelse

Er en funksjon for å vurdere i teppet dyp rengjøring maskin sammenligning. Teppe rengjøringsmidler kommer i en rekke størrelser. Velg en maskin passer for teppet renses. Små områder kan rengjøres med lite teppe rengjøringsmidler. Store områder er mer egnet for maskiner med større vanntanker. Denne måten området kan rengjøres med minimal turer å tømme og fylle maskinen reservoaret.

Stil

Når du velger et teppe dypt renere, er stilen på maskinen viktig. Noen maskiner som festes til en tappekran. Hvis teppet ikke er nær kranen, så denne typen tepperengjøringsmaskin ikke er riktig. Andre maskiner har møbeltrekk slanger og vedlegg. Dette er en god funksjon til rengjøring teppebelagte trapper og andre mer vanskelig-å rengjøre elementer.