Hvordan sammenligne glødende å fluorescerende effekten

June 17

Gå inn i noen oppussing butikken disse dager og du vil bli konfrontert med en vegg av lyspærer. Mange av lyspærer finner du er kompakt lysrør eller CFLs. CFLs er popularitet, og med flere produsenter tilbyr nå dem, valg av CFLs har vokst de siste årene. Å vite hvilke CFL bruke i stedet for en lyspære er ofte vanskelig, men følge disse enkle trinn vil hjelpe.

Instruksjoner

•Kontroller ditt lys fixture å bestemme maksimal glødende effekten som din innslag er vurdert for. Dette er vanligvis plassert på lett socket selv. Hvis en vurdering ikke vises, er 40 watt en sikker effekten bruke for de fleste belysning.

•Convert glødende effekten til kompakte fluorescerende wattstyrke. Beregne 25 prosent av glødende effekten; Dette tallet vil være lik den kompakte fluorescerende effekten innenfor en til tre watt. For eksempel en 75 watts lyspære ville konvertere en 20 watt (75 delt på fire lik 18.75) kompakte fluorescerende pære.

•Velg kompakte fluorescerende lyspæren etter maksimale effekten din light fixture vil holde. Du kan faktisk mer lumen, eller lysstyrken, enn du har brukt tradisjonelt. For eksempel hvis du har brukt en 40 watts glødelampe lyspære og det har ikke vært å gi lysstyrken du ønsker, kan du erstatte den med en 26 watt kompakte fluorescerende pære, som vil gi lumen lik en 100 watts lyspære.