Hvordan sammenligne glassfiber bassenger å Gunite bassenger

April 19

Hvordan sammenligne glassfiber bassenger å Gunite bassenger

Snø og is vil snart smelte bort og svømmebasseng sesongen er i gang. Hvis du tenker på å installere en i bakken basseng, må flere faktorer vurderes før du bestemmer hvilken type basseng du skal kjøpe. Her er noen sammenligning eksempler.

Instruksjoner

Gunite (sement) eller glassfiber?

•Gunite er konkret, og kan ikke installeres når temperaturen er under 40 grader F (4,44 grader C), temperaturen som betong settes på. Glassfiber er et preformed skall og kan installeres når som helst på året. Også, noen mennesker ikke liker gunite grov overflate og foretrekker glatt glassfiber overflaten.

•Size og form:Siden en gunite bassenget helles på stedet, kan du opprette et ubegrenset antall størrelser og former. Glassfiber er utført på produsenten og er begrenset til noen få dusin figurer. De er også generelt ikke tilbudt på størrelser større enn 40 fot 16 fot og 8 fot dypt.

•Låse og kostnaderDen gunite bassenger tar lengre tid å installere, alt fra noen uker til noen måneder og koste mer. Glassfiber bassenger kan installeres på mindre enn en uke. Klargjøring tar noen dager og bassenget er lastebil i og lagt i hullet. Tilgang til basseng området for en lastebil og kran er også en vurdering.

•VedlikeholdGunite er en porøs overflate og alger overholde det, gjør denne vanligste bassenget pest vanskelig å eliminere. Også reagerer puss med vann, heve pH-verdier. Eiere må bruke mer syre og klor til motvekt denne kjemiske reaksjonen, som koster mer i kjemikalier og tid. Ukentlig vedlikehold er vanligvis et par timer.Glassfiber bassenger er glatt overflate og materialet ikke reagerer med vann. Alger kan bli børstet bort med en sopelime. Tid brukt rengjøring og vedlikehold en glassfiber pool gjennomsnitt mindre enn en time pr. uke.

•HoldbarhetGlassfiber bassenger kommer med livstidsgaranti. Metaller kan flekker det og syre bad er nødvendig å fjerne flekker. Gunite bassenget garantier er begrenset til et par år av installere entreprenøren. Også må gunite bassenger være dukket hvert 5 til 7 år, legge til totalkostnadene.

Tips og advarsler

  • Gjør masse forskning på bassenget montører før du ansetter en. Sjekk Better Business Bureau og lokale organisasjoner som rate entreprenører.