Hvordan sammenligne effektiv bassenget pumper

February 5

Bruke en effektiv pumpe kan spare penger for huseiere som har bakgård bassenger. Siden bassenget pumper er en integrert del av opprettholde helse og tilstanden til Rekreasjonsbruk pools, kan huseiere ønske å sammenligne effektive pumper for å finne en som vil spare på energi.

Størrelse

Størrelsen på bassenget pumpen bør tas i betraktning, når huseiere søker etter en effektiv å kjøpe. Ifølge US Department of Energy, mindre basseng pumper er mer effektive enn store, og kan redusere mengden energi brukes av pumpen med 40 prosent.

Hastighet

Bassenget pumper som har speed kontroller er mer effektiv enn pumper som strømmer konstant. En variabel hastighet pumpe, kan basseng eiere styre hvor mye energi for å bruke for bestemte oppgaver. For eksempel, krever en kraftig overhaling en raskere pumping fart, som bruker mer energi. Men når oppgaven er fullført, kanne basseng eiere gjenoppta pumpen å langsommere å spare energi.

Kostnader

Effektiv bassenget pumper er utformet for å spare energi og penger, men de kan kreve bassenget eiere å betale en engangsavgift høyere pris forhånd. Forbrukere bør sammenligne og kontrast basseng pumpe koster å finne en som er innenfor en komfortabel prisklasse. Basseng pumpe priser kan sammenlignes ved å besøke selskapets nettsider.