Hvordan sammenligne damprensere for hjemmet

March 20

Hvordan sammenligne damprensere for hjemmet

Damprensere Rengjør og desinfiser tepper. De kommer i en rekke merker med ulike spesifikasjoner, så det kan være vanskelig å velge den beste å utføre jobben. Husker noen viktige ting å se etter vil når du planlegger å kjøpe en damp renere hjelpe deg å kjøpe rette for ditt hjem.

Instruksjoner

•Examine hjulene. Siden du vil sannsynligvis bruke damp renere hele hjemmet, er dens evne til å flytte raskt viktig å gjøre jobben raskere og enklere på ryggen. De beste hjulene vil slå enkelt og dreies i flere retninger i stedet for bare en forside til bakside bevegelse.

•Kontroller strøm ledning. En lengre strømledningen kan du gå videre fra en stikkontakt kilde å rydde din gulvtepper. Det vil også holde deg stopper stadig å bytte utsalgssteder mens rengjøring, noe som sparer tid.

•Kontroller vekten av støvsugeren. Damprensere kan være tunge, men lettere som er enklere å bruke. Hvis du har trapper, er det viktig å finne at vekten av støvsugeren er lett nok til å slepe rundt til de øverste etasjene.

•Kontroller rengjøring tilbehør. Tilbehør gjøre jobben enklere når du damp hjem overflater enn teppet, som møbler og sengetøy. Tilbehør dyser bety et bredere spekter av overflater kan rengjøres, og vil gjøre din damp renere et mer allsidig verktøy enn en som fungerer bare på din gulvtepper.