Hvordan sammenligne ADT & Brinks hjem sikkerhetssystemer

September 2

Hvordan sammenligne ADT & Brinks hjem sikkerhetssystemer

Hjem sikkerhet er pakket og solgt med forståelsen at det gjør hus sikkerhet mot skade. Å vite hvilket selskap virkelig tilbyr bedre avtalen er ofte vanskelig for en forbruker å avgjøre. Når salgsagent får i hjemmet til tross for en umiddelbart beslutning, med tilbud av rabatter og besparelser hvis bare hus registrerer "akkurat nå." Et hus som ønsker å sammenligne de to beste selgerne, ADT og Brinks, må viljesterk nok til å tåle hard salg teknikken lenge nok for å få beskjed nødvendig å vite hvilken er best for hjemmet. Lokale forhandlere kan kjøre specials, som kan gjøre sin tjeneste økonomisk mer attraktiv. Salgsagent eller salgssjef kan også være villig til å hjul og avtale på kostnader og utstyr for å lukke et salg.

Instruksjoner

•Sammenligne to installasjoner avgifter for å se som er mindre. Installasjon gebyret kan være merket på ulike måter, som kan forårsake salgsagent å benekte at det er en installasjon avgift, men det er fortsatt penger fra hus lomme som må betales ved kontraktsinngåelse. Ofte kan en forhandler tilby en spesiell som rabatter gebyret til null.

•Test tilbys utstyret å se hvor enkelt og intuitivt det er å bruke. Spør hvis overvåking stasjonen tilbyr forhånd funksjoner, som talestyring, utsiden-the-home overvåking og videre drift selv om telefonlinjen ikke fungerer. Pakken bør komme med nok avlytting meningene å dekke alle nødvendige dørene uten ekstra kostnad. Noen forhandlere betalt ekstra for ytterligere overvåking reléer.

•Spør hvis ADT eller Brinks installasjonsprogrammet er sertifisert gjennom staten eller nasjonale programmer. Noen land krever en sertifisering før installasjonsprogrammet kan arbeide, og hvis giveren ikke tilbyr en sertifisert installert det kan være bedre å velge en annen.

•Sammenligne kontrakt lengder, totale kostnader, og straff for å bryte ADT og Brinks kontrakter. Noen forhandlere vil gi ekstra, gratis tid lengden på kontrakten hvis hus betaler hele beløpet for kontrakten forhånd.

•Examine prosedyrer for overvåking svar når alarmen. Avhengig av hendelsesforløpet nødvendig på overvåking stasjon, kan det ta opptil flere minutter før noen svarer på en alarm. Hvis en bestemt responstid er garantert, så se etter andre steder i kontrakten som kan oppheve at garantien hvis "omstendigheter" tillater.