Hvordan sammenligne 10 tommers tabell Saw karakterer

February 1

En 10-tommers bord så brukes av dyktige tømrere for å kutte tre for ulike prosjekter. Montert på en tabell eller en benk, bladet strekker seg gjennom et spor og er drevet av en elektrisk motor. Selv om 12-tommers blad er tilgjengelige, er 10-tommers blad mer vanlig.

Funksjoner

Karakterene er basert på en rekke funksjoner, inkludert kraft, sikkerhet og bekvemmelighet. Kraften rating beskriver hvor enkelt du kan skjære gjennom tykkere, tøffere tre. Rangeringer Vis 10-tommers blad bør gi tilstrekkelig kraft for de fleste prosjekter. Sikkerhetsfunksjoner er også viktig, inkludert muligheten til å slå i en nødsituasjon, samt bruk av Anti-rekyl våpen.

Bekvemmelighet

Vurder bekvemmeligheten funksjonene også. En sammenleggbare, lav vekt tabell kan være lett å transportere, men det kan ikke være holdbar for store prosjekter. Et spisst spor er en ekstra flyttbar funksjon som enkelt spisst kutt, men kan også gjøre det mulig å kjøpe tilleggsfunksjoner nedover veien.

Pris

Karakterene er også avhengig av et bredt prisklasse, fra 2010, fra et par hundre dollar til noen tusen dollar. Den dyreste er typisk for entreprenører, mens lavere priset seg brukes for mindre jobber. Andre påvirker faktorer er stabilitet og kraft, som vil saken avhengig av jobben.