Hvordan rydde av taket flekker

December 21

Taket flekker, som ofte er svart eller grønn, er vanligvis forårsaket av mugg vokser på at helvetesild. Fugleskitt kan også suge inn Helvetesild og misfarge dem. Heldigvis kan du fjerne begge typer flekker med en metode og du trenger ikke å erstatte taket ditt bare fordi det er skjemmende. Velg en dag for å gjøre din rengjøring når det ikke er for varmt eller regn. Dette vil gjøre opplevelsen mye mer utholdelig for deg.

Instruksjoner

Instruksjoner

•Sett din ark av plast på planter nær kantene på ditt hjem så rengjøringsmiddel ikke dryppe på dem. Også fjerne alle pet leker eller leker for barn som er mindre enn 6 fot fra huset. Hvis du har blader eller andre store biter av vrakgods på taket, lene ladder mot regn rennesteinen, kontroller at det er godt plantet, klatre opp og har en assistent hånd du en push-kosten. Bruk kosten for å presse disse elementene av kommer i veien for din rengjøring flekker.

•Åpne din hage sprøyta og hell en kopp klor. Legge til en kopp pulverisert vaskerom såpe. Deretter Legg en gallon av vann med slangen. Lukk sprøyta tett og virvle det rundt å blande rengjøringsmidler med vannet. Ti ganger bør være nok. Det trenger ikke å være perfekt.

•Skyv pumpen håndtere av sprøyta ut flere ganger for å gi noen lufttrykk. Når du føler det pumpes tilstrekkelig, klatre på stigen og har assistenten hånd du sprøyta. Starte sprøyting øverst til venstre og flytte til høyre, fortsetter ned taket i rader. Pass på å mette alle flekker.

•Let den bleike løsningen tørr i 20 minutter. Så ta hageslange opp stigen med deg og ha assistenten slå den på full blast. Skyll taket fra topp til bunn, pass på ikke å plaske noen bleike løsning i ansiktet når du arbeider med nederst i rennesteinen.

•Kontroller å se at alle flekker er borte. Hvis ikke, prøv børste dem med push-kosten og deretter skylle igjen. Hvis det ikke fungerer, kan du gjenta trinn 2 til 4. Som en siste utvei, tømme ut din sprøyta og fyll den med en halv gallon av vann og en kvart kopp kobber sulfat. Gjelder dette til taket og ikke Skyll den av til din mugg flekker endrer fra grønn eller svart til brun.

Tips og advarsler

  • Kobber sulfat selges på hagesenter.
  • Ikke prøv å fullføre denne oppgaven selv. Trenger du noen å sikkerhetsmessige årsaker. Satt på briller og lang gummihansker før du begynner å beskytte deg mot blekemiddel.