Hvordan Rust utseendet på en Sago Palme?

December 4

Sago palmer er ikke faktisk palmer. De er konglepalmer, som er en eldgammel orden av plante som er som palmer i utseende og voksende vaner. Mens ikke ofte plaget av sykdommer, vil noen ganger en sago palm kontrakten rust eller andre fungal problemer. Riktig identifisering rust vil tillate deg å behandle det raskt og effektivt med riktig metode.

Rust utseende

Forårsaket av en sopp som vanligvis trives i situasjoner der det er for mye fuktighet, rust vises på toppen av cycad bladene. Rustflekker er gule eller oransje i farge. Misfarging detracts fra anleggets totale skjønnhet, men vanligvis True ikke anlegget velvære.

Rust behandling

Når rust vises på håndflaten sago, er det vanligvis lett behandles ved sprøyting med en soppdreper som inneholder kobber. Dette er allment tilgjengelig kommersielt, eller du kan blande din egen Bordeaux blanding, hvor kobber sulfat, hydrert kalk og vann.

Rustbeskyttelse

For å forhindre forekomsten av rust, ikke la sago palm bo våt hele dagen. Dette betyr vanning det tidlig om morgenen slik at bladene kan tørker raskt og ikke være fuktig over natten. Vanning er et annet alternativ, hvor anlegget kan bli vannet uten å røre vannet bladverket.

Andre problemer

Konglepalme kan også lide wilt sykdommer som fusarium wilt, rot råtne, sotete mold, demping av, bud råte og dødelige gulfarging, alle er sopp og spre seg fra tre til tre gjennom jord, luft eller dårlige sanitærforhold ved håndtering av planter. I noen tilfeller kan de også spres ved insekt skadedyr som skala.