Hvordan roten søt Viburnum borekaks

July 17

Søt viburnum (Viburnum odoratissimum) er en stor busk eller lite tre, økende til 20 fot høye med 15-fots spredning. En evergreen plante, det blomstrer i små, duftende, hvite blomster våren. Søt viburnum anses halvtropisk og trives i soner 8 til 11 av de amerikanske avdeling av landbruk anlegget Hardiness sonen kart. Det er lett å utbre med semihardwood borekaks - delvis modnet tre - tatt sommeren.

Instruksjoner

•Fyll perlite i potten og fukte det til vann avløp fra drenering hullene i bunnen av potten. POKE planting hull i perlitt med fingeren.

•Velg en søt viburnum stamme som er fra den inneværende sesong vekst på den viktigste grenen eller en langside gren. Velg en stamme som fortsatt hårete og grønne, men bare begynner å stivne. Klipp 6 inches rygg fra drikkepengene av stammen.

•Fjern bladene fra de lavere to tredjedeler av søt viburnum skjæring. Bruk saks for å halvert gjenværende bladene. Bruk en skarp kniv til å fjerne en sliver av bark fra den nederste 1/4 tommen av stammen på to sider.

•DIP blad slutten av søt viburnum stammen i vann til det nederste tommen av det er vått. Kast våte ende i hormon pulver og umiddelbart stikke den inn i perlite til stammen er gravlagt i 1/2 tommers av bunnen blader. Firmaet planting mediet rundt stammen forsiktig.

•Spray skjæring med vann, og plasser den i et område som mottar indirekte sollys. Tåke kutte daglig, og holde perlite fuktig. Skjæring skal root innen seks til 12 uker.