Hvordan roten fikentreet borekaks

May 9

Fiken er en søt, vidunderlig frukt som er ofte glede som en dessert. Fig trær kan overføres fra en klippe av ønsket eller fra frø, som vanligvis tilbyr en sann representasjon av overordnet. Det er lett å rot fra en klippe, og frø er vanligvis ikke blir befruktet, så det tidligere brukes nesten alltid starte en ny fikentreet.

Instruksjoner

Root kutte direkte i jord

•Bevegelsessensoren din skjæring, fersk fra et tre eller kjøleskap fra en nabo eller venn. Den beste tiden å gjøre kutte frisk er våren før skjemaet blader.

•Velg et område i hagen din som er skyggefull, og forberede jord. Jord skal næringsrike og fuktig. Legg et lag mulch på toppen for å holde fuktighet. Store fig trær som sol; men for heie anlegget, kan for mye sol enkelt brenne treet. Når røttene satt, transplantasjon treet til et nytt område.

•Bury hele lengden av skjæring i jord bortsett fra slutten bud. Dette er best gjort tidlig på våren. Det bør rot seg og vokser raskt i løpet av sommeren.

•Hold øye med kutte over de neste ukene. Vann hvis jord starter ser tørr. Hvis bladene faller, det betyr ikke kutte ikke rote. Sjekk tilbake i en uke eller så for å se om nye blader begynner å spire.

Root skjæring i vann

•Ta en fersk klippe og plasserer den i et glass vann inne på en varm, litt solrik beliggenhet. Heie direkte utendørs er fint hvis det er riktig sesong, men i sesongen er det best å starte innendørs. Hold et øye på glass og erstatt vann en gang i uken eller så. I fire til åtte uker, bør du begynne å se røtter danner.

•Another innendørs alternativ er å bryte utgangen av skjæring i våt papirhåndklær og putte den i en sealable gjennomsiktig plastpose. Sted på et varmt sted (som over kjøleskapet) av direkte sol. Prøv å ignorere posen for minst en uke å la kondens danner et drivhus og varme skjæring. Hvis det er for mye kondens, åpne posen for et par timer. Du bør begynne å se røtter dannet i tre til fire uker.

•Plant innendørs borekaks som nå har veldig fine røtter i vermikulitt eller andre lys, næringsrik jord. La røttene utvikle mer fullstendig i dette potted miljøet, gjør at treet blir delvis sol og har fuktig jord.

Tips og advarsler

  • Selv om heie hormon ikke er nødvendig, kan du bruke dette produktet før det første trinnet i noen av strategiene.
  • Når du klippe din voksen fikentreet våren eller klippe det for vinteren begrave, er dette en god tid å utnytte pruning for skjæring prøven. Måneder før du prøver å rot dem, kan du holde borekaks i en pose i kjøleskapet.