Hvordan roten borekaks en italiensk Cypress

March 7

Italiensk cypress, de høye, smale, kolonnen-lignende bartre, vokser hovedsakelig i sørlige og vestlige Amerika, samt deler av Europa. Det er gjenkjennelig for sin unike form og skjellete blader. Italiensk cypress er motstandsdyktig mot tørke og kan overleve på svært lite vann etter at det har utviklet sin rot struktur. Det kan nå høydene av opptil 40 fot.

Instruksjoner

•Fyll en liten pott med perlitt, en porøs naturlig glasset for planting som finnes i de fleste hagearbeid butikker. Perlitt og liknende plante stoffer gir god drenering, som er nyttig i heie evergreens som italienske cypress. Dette god drenering Letter også plante helse av hjalp å forhindre rot råtne.

•Plant en 6-tommers topp skjæring i potten med perlitt, at skjæring er sikre og står rett. Sett i potten i en lett skyggelagt og vann regelmessig. Holde drenering hullet i potten åpne.

•Kopiering anlegget til et område mer direkte sollys å oppmuntre raskere vekst da rot strukturen vises, og tilstrekkelig støtter skjæring. Det kan ta opptil to måneder for italienske cypress kutte for å utvikle røtter, så vær tålmodig. Fortsett til vann skjæring regelmessig.

•Bruk spade til å grave en riktig størrelse hull i bakken for plante italienske cypress når kutte begynner å vokse potten. Forsiktig trekke fra bunnen av anlegget, løfte den fra perlitt og plasser den i jorden. Fylle hullet slik at roten ballen er på bakkenivå. Bruk et par inches av mulch og redusere vanning til en gang i måneden. Den italienske cypress skal blomstre.