Hvordan rot Sedum

April 4

Sedum eller stonecrop, er en lett-å-omsorg-for anlegg som mange gartnere nyte spre. Heie sedum gjør det enkelt å starte nye sedum planter å nyte år etter år.

Instruksjoner

Hvordan rot Sedum

•Velg en sedum som har flere stammer. Når du bestemmer som stammer bruke heie, Velg ett av to som ikke er nye vekst. Bruk saks for å bekkasin stilkene nær bunnen. Heie sedum gjøres best tidlig på våren slik at anlegget vil ha hele vekstsesongen å bli sterk og full før vinteren dormancy.

•DIP ender i rooting løsningen. Rooting løsning enzymet hjelper anlegget stammer skjemaet røtter. Dette er ikke nødvendig, men det hjelper anlegget roten bedre og raskere.

•Plasser kutte i løs potting jord i en beholder eller et forberedt område. Tamp jorda rundt skjæring og vann grundig. Potting jord er anbefalt fordi det gir god drenering og næringsstoffer for nye planterøttene.

•Et daglig for en til to uker. Vann er avgjørende for å danne en ny rotsystem. Etter to uker din sedum vil være forankret og begynner voksende og danner nye spirer på egen hånd. Dette er en ideell måte å gjøre en sedum anlegget i en klynge eller grensen av planter.