Hvordan rot gule krabbe Eple fra anlegget stiklinger

February 16

Gul krabbe eple, en relativt liten, dekorative tre kjent for dens liten Eple-formet frukt, gjør et utmerket tillegg til nesten alle landskap. Det er kaldt hardføre, motstandsdyktig mot tørke og sender dusj av blomster på våren, epler sommeren og røde og gule løvverk i høst. Størrelsen gjør det allsidig og løvverk gir utmerket skyggen. Spre nye gule krabbe epletrær fra borekaks er en enkel prosedyre som kan ikke bare klippe hagearbeid budsjettkostnadene, men også gi deg et nytt tre å nyte.

Instruksjoner

Heie krabbe Apple stiklinger

•Ta en klippe. Borekaks hentes fra gul krabbe epletrær to metoder. Først er å klippe et lite stykke fra lem eller grenen som har minst 3 noder. Denne metoden brukes når krabbe apple er i en semi løvtre tilstand, vanligvis i løpet av månedene mai til August. Andre er ved å ta en rot kutte fra en grønnskolling. Suckers er vanligvis plassert i nærheten av stammen på treet. Grave ned til du finner røttene og kutte det fra det hovedavdeling rot.

•Apply heie hormon å. Heie hormon kommer i både væske og powder former. Uansett hvilken du velger, gjelder hormonet i henhold til produsentens instruksjoner.

•Plant skjæring. Forberede en dyp gryte med næringsrike potting jord. Plass de rooting Hormonbehandlete borekaks direkte i skitt. Roten borekaks, grave et lite hull og forsiktig dekke røttene med jord, være forsiktig med å dislodge rooting hormonet fra området. Ikke vann borekaks, i stedet tåke toppen av jord lett.

•Hold på borekaks varm og gi dem som mye indirekte sollys som mulig. Vann dem etter den første uken i jord og vann dem. moderat jord vises tørr. Se etter tegn på rooting, som en av skyte med blader.

•Kast eventuelle mislykkede borekaks. Mislykkede borekaks vil viser ingen tegn til heie og vil til slutt hvor. Forlate dem med sunn borekaks kan introdusere sykdom og rot, så de bør fjernes. Vellykket spirer kan plantes utendørs våren.