Hvordan rot en privaten Palme

September 7

Stuen palmer kjøpt sitt felles navn fordi de var en favoritt houseplant i viktoriatiden parlors. Deres popularitet fortsetter i dag takket være grasiøs utseendet på deres 6-foot-tall, spre fronds og hardførhet mot dårlig opplyst og tørre innendørs forhold. Stuen palmer overføres på flere måter, men den enkleste og sikreste måten er gjennom roten divisjon. Heie privaten palm divisjoner krever noen spesielle materialer og anstrengelse, men i seks å åtte ukens vil en ny plante har dannet med alle attraktive egenskaper av mor anlegget.

Instruksjoner

•Prepare en rooting pott før du tar en rot divisjon fra stuen håndflaten. Bland tre deler sterilt potting jord og en del sand til å lage en rooting blanding suite å savnene av privaten palmer. Fyll bunnen tredje av en 4-tommers barnehage beholder med mix. Reserve resten for senere. Våt jord før helt mettet.

•Ta rot divisjon fra stuen håndflaten med verktøyet kniv. Rense bladet før delingen ved å behandle den med teknisk sprit. Mette en bomullsdott med rubbing alkohol og tørk bladet. Gjør bladet tørke.

•Spread et lag av avisen over en stor, flat arbeidsflate å holde den ren mens du tar rot divisjonen. Fjern mor anlegget fra potten. Lå anlegget på sin side og rull den frem og tilbake for å løsne jorden rundt røttene.

•Locate en god avlegger på privaten håndflaten. Se etter en med en ganske godt utviklet rotsystem uavhengig av mor anlegget. Forsiktig skjær røttene som nær mor anlegget som mulig. Fjerne jord så mye som mulig fra mellom røttene mild manipulering med fingrene.

•Drape røttene av privaten palm divisjonen over laget av jord blanding i rooting potten. Sakte strø mer av jord blandingen over røttene så de er helt forskanset og barnehage beholderen er full. Vann divisjonen til en dybde på 3 inches å avgjøre jord.

•Lukk potted privaten palm inndeling i 1 gallon plastpose. Løst lukke toppen med en vri slips, men unngå lukke det strammer siden en liten åpning er nødvendig for å tillate fordampning.

•Plasser privaten palm nær en kilde til veldig lys, diffust lys. Holde temperaturen rundt anlegget 5 grader på 70 grader Fahrenheit be heie.

•Åpne plastposen jevnlig å spray innsiden med en plante herr. Dis løvverk og jord å holde alt litt fuktig hele tiden.

•Fjern privaten håndflaten av posen 20 dager. Holde den nær lys og fortsette å vann den med en plante herr. Vann det da jorden begynner å føle litt tørre.

•Repot privaten palm inndeling i en større permanent beholder når det har begynt å spire nye røtter. Se etter nye røtter like under overflaten av jord nær bunnen. Se etter en tykk hvit rot kalt en anker rot rett under overflaten av jord ved foten av stammen.