Hvordan rot en Christmas Cactus huset anlegget

June 16

Hvordan rot en Christmas Cactus huset anlegget

Christmas kaktus er notorisk vanskelig å rot. Denne artikkelen kan hjelpe deg i heie biter på nye planter eller bare rote et annet i samme potten med overordnede anlegget.

Instruksjoner

•Dårlig en stor Christmas cactus vil begynne å falle fra hverandre. I dette tilfellet kan du ta de store delene som har falt fra store anlegget og rot dem. Du kan også prøve kutte en stor del av en stor kaktus og heie det. Uansett, trenger du en stor del av kaktus til roten en ny plante. Bildet av kaktusen er en som jeg forankret. Det er i potten med overordnede anlegget. Stykket jeg forankret er ca 10-bredt og 7" høy. Mindre vanligvis ikke rot.

•Plasser stykke kaktus i en virkelig god potting jord for innendørs planter. Bruk nye, store kjøpt, potting jord. Plassere brikken i potten med jord og lett pakke jorden rundt stammen til stykket vil stå opp på sin egen. Alltid ta en klippe som har minst tre bladene for stammen. Begrave minst ett blad under jorden. Stammen må være lang nok til røttene fra.

•Hold jorda fuktig, men ikke våt. Christmas cactus er sukkulenter og ikke en ekte kaktus. De dyrket på gulvet av skoger og huler og våpen der det er fuktig. Så ikke la jorda tørke ut helt.

•Den kutte vil wilt og skrumpe og ser ut som det skal dø. Dette skjer alltid. Skjæring kan dø, men bare holde omsorg for den.

•Når kutte endelig begynner å slå rot, det kan ha vært to måneder eller så. Du vil merke at den stengel eller stammen har grønne opp. Ytre bladene vil fortsatt være krympet og visnet. Bare holde vanning anlegget. Bare la visnet bladene alene selv om kan du avskjære dem. Bladene er i live og som root-systemet vokser de grønnere og blåse opp i friske blader.

Tips og advarsler

  • Bare fordi kutte ser forferdelig, og som det er døende eller død, betyr ikke at det er. Bare henge der med den. Ikke gi opp for tidlig.