Hvordan rosenkål utseende mens de vokser?

January 10

Hvordan rosenkål utseende mens de vokser?

Brussel spire planter er unikt utseende med opptil 100 lille spirer som vokser opp stammen med bladene på toppen. Den vegetabilske kommer fra Europa og navnet kommer fra hvor de var mest populære i Storbritannia. På grunn av sine unike voksende vaner tar de ca 26 til 30 uker for å modne. Nordlige gartnere skal plante 2 - til 4-tommers høy planter i stedet for frø, så det er nok tid til å høste vegetabilske.

Blader

Bladene er avlange til hjerte-formet med godt definerte årer. Ved forfall bladene er om 6-inches lang og litt kurven opp eller ned. Bladene er nyanser av grønt og fjernes når de slått gul fra bunnen. En moden skudd sitter rett over gule bladet gir gartneren et tegn på at det er godt å plukke. Spirer vokser raskere når de ikke har konkurranse fra bladene. Derfor mange gartnere fjerne laveste 6 til 8 bladene og som spirer vokser opp stammen, to mer blader er fjernet. Flere blader må være på toppen av anlegget slik de prosessen næringsstoffer.

Stammen

Rosenkål bare har en tykk, solid stammer som vokser oppreist til 35 inches høy. Stammen er grønn, men voksende spirer skjule den fra visningen.

Spirer

Spirer ligne lille grønne kål, som er passende siden anlegget er i gruppene Tropaeolaceae. De begynner å vokse ved foten av stammen og arbeide oppover, clustering rundt stammen. Rosenkål er modne når de er fast og 1-2 inches eller på størrelse med en valnøtt.

Topp

Toppen av anlegget utvikler et hode som ligner kål. Bladene på toppen er spiselige og smak mye som kål. Noen gartnere klipp toppen så planten vokser mer spirer, men intakt, det gjør anlegget ser ut som en liten palmetre med grønne baller oppveksten bagasjerommet.