Hvordan rive av asfalt Helvetesild

November 2

Asfalt Helvetesild legges oppå et tak for å beskytte taket fra delene. Over tid, kan at Helvetesild selv bli skadet, revet eller beiset repareres. Fjerne asfalt Helvetesild når de blir skadet og erstatte dem er viktig å beskytte taket og huset fra vannet og rusk. Du kan fjerne asfalt Helvetesild fra taket selv uten ekstra bekostning av å ansette en profesjonell.

Instruksjoner

•Bruk en stige for å klatre opp til taket. Bruk ekstrem forsiktighet hvis nå at Helvetesild behøver du å gå på taket.

•Fjern Helvetesild starter på toppen av taket og nedover veien. Bruk en grus scrapper for å fjerne helvetesild. Dette er en spade-lignende verktøy med store tenner som er ganske effektive i å fjerne helvetesild. Du kan bruke en snuse bar for fjerning, hvis du foretrekker.

•Force grus skraper eller snuse bar under en del av helvetesild. Løft verktøyet til å snuse singel. Du må kanskje vil rock og tilbake noen vanskelig å fjerne helvetesild.

•Bruk grus skraper eller en spade å øse Helvetesild av taket i bakken nedenfor. Sted en søppelcontainer på bakken for lett cleanup. Tørke av eventuelle overskytende stykker av grus med hendene hansker. Det kan være nødvendig å målrette enkeltdeler av grus som er vanskelig å fjerne med grus skraper eller snuse bar.

•Continue prosessen med nysgjerrige og øste Helvetesild bort til alle at Helvetesild er fjernet fra taket.

•Fjern negler som er fortsatt knyttet til taket. Bruk en rip-klo hammer til å dra ut neglene. Helvetesild skrapen er også bra for ripping ut neglene, selv om noen av dem kan kreve claw av en hammer. For negler kan ikke fjernes, hammer dem i flush med taket.