Hvordan riktig vann utslipp planter

March 15

Hvordan riktig vann utslipp planter

Drivhusene er nyttig for dyrking av tropiske og ørken planter i kaldt klima. De lar også gartnere å dyrke grønnsaker og frukt året rundt uten å bekymre utvendige temperaturer. Fuktigheten i drivhus vanligvis holdes mellom 50 og 70 prosent, som også holder jorda fuktig. Som med alle planter må de vokser i et drivhus luften rundt deres røtter i tillegg til jord. Hvis jorden rundt plantene er mettet med vann, kan røttene drukne. For riktig drivhus vanning, ta hensyn til behovene til hver plante.

Instruksjoner

•Kontroller fuktighet nivåer i drivhus og noen indirekte misters. Den beste metoden for å måle fuktigheten er med en slynge der, ifølge University of Massachusetts. Misters gir vann til drivhus planter, redusere frekvensen av vanning. Hvis luftfuktigheten er under 50 prosent, kan du slå nivået nærmere 70 prosent.

•Kontroller jord i hver plante daglig. Før vanning en plante, kontrollere at jorden rundt det er minst tørr på toppen 2 til 3 inches. Stikke en finger i jorden å sjekk hvis det er tørt. Visse planter, for eksempel kaktus og sukkulenter, trenger vann bare når jorda er helt tørt.

•Still spissen av vanning tryllestaven nær overflaten av jord og slå den på. Tillate drivhus anlegget container for å fylle med vann og dryppe nedenfra. Unngå at spissen av tryllestaven til å berøre jordas overflate, og unngå wetting plantens blad.