Hvordan reverserer jeg retning av en bolig ovn Motor?

December 31

Noen ovn motorer har evnen til å snu retningen for rotasjon. Når du erstatter en reversibel motor, det er viktig å få motoren å snu i riktig retning eller luften vil ikke blåse. Du kan reversere retningen på to måter, enten med indre wiring eller eksterne ledninger. Uansett å reversere retningen er lett å gjøre med minimum verktøy og litt kunnskap. Ledningene skjematisk som følger med motoren er nyttig. Hvis du ikke har en skjematisk, skal Veibeskrivelse for å snu retningen på motoren skrives ut på siden av motoren.

Instruksjoner

•Gå motoren til et område som er godt opplyst og lett å innarbeide. Hvis motoren er direkte stasjon (uten belte eller wiretrekk), må du fjerne hele viften forsamlingen fra sin posisjon i blåser rommet av ovnen. Dette kan gjøres ved å fjerne skruene som holder blåseren på plass og skyve det langs skinnene. Dette kan bety koble ledninger eller flytte andre deler av ovnen ut av veien. Vær spesielt oppmerksom på hvor alt er før du kobler noe. Det er ofte nyttig å ta et bilde og skrive ned fargen på alle telegrammer du må koble.

•Påse at motoren du har er reversibel. Skiltet på siden av motoren skal fortelle deg.

•Les navneskiltet på siden på motoren og følg instruksjonene for enten med eller mot klokken rotasjon. Alle motorene komme allerede satt til CW eller CCW rotasjon, som du ser på akslingen av motoren. Endre rotasjon innebærer å bytte plasseringen av to ledninger. På eksternt kablet motorer, to kort ledning (vanligvis gul og oransje) er knyttet til spade klipp. Ved å trekke disse fra hverandre og koble en til den andre (for eksempel oransje gult), kan du reversere rotasjon. Internt koblede motorer har en svart og en red bly ledning koblet til en spade formål som kan slås for å endre rotasjon.

•Sett motoren tilbake i riktig posisjon og se noen bilder eller tegninger du gjort koble ledningene.