Hvordan Reupholster sovende sofaer

September 16

En myk Sovelugar sofa tilbyr komfort etter en lang hard dag, pluss det er en ekstra sted for gjester å sove. Men hvis sofaen er ikke lenger innbydende, kanskje trenger en oppgradering. Reupholstering en Sovelugar sofa er en kostnadseffektiv måte å legge til komfort sofaen og legge et personlig preg til møbler også. Det kan også være litt utfordrende fordi sviller bruker mer stoff enn vanlig sofaer.

Instruksjoner

•Ta bilder av din Sovelugar sofa skal brukes som referanser når det er på tide å sette det igjen sammen. Fotografere den fra alle vinkler.

•Measure i eksisterende sofa draperi med målebåndet. Måle Sofaens lengde, bredde og dybde å sikre at du har nok av stoff.

Kjøp din stoff, legge til omtrent en fot med målene for hems og sømmer. Velge stoff farger og teksturer som etter vil sofaen levende eller beroligende. Hvis du skal tillate kjæledyr på reupholstered sofaen, bruke stoff som tåler slitasje av dyr.

•Fjern gamle sofaen stoffet ved forsiktig å rive det tilbake. Bruk en stift remover som nødvendig. Bruk saksen forsiktig avskåret eller koble stoff deler som er limt. Beholde glidelåser, på gamle stoffet.

•Kontroller stuffing for. Hvis det er mykt og intakt, beholde det. ellers erstatte den. Plasser stuffing en hammer og spiker eller møbeltrekk pinner.

•Skjære ny stoff med saksen bruker gamle stoffet som en guide. Tillate nok margin for låsing stoffet til sofaen. Bruk symaskiner sy glidelåser til nye stoffet, guidet av gamle stoffet.

•Dekk sofaen med nye stoffet. Bruke fotografiet som en guide å feste eller lime stoffet riktig på stedene som er nødvendig. Trimme noen ekstra stoff. Refold polstrede sofaen slik det er funksjonelt.

Tips og advarsler

  • Bruke møbeltrekk stoffer fordi sovende sofaer trenger å tolerere slitasje.