Hvordan Restring topp-ned/opp-mobilnettet nyanser

June 7

Hvordan Restring topp-ned/opp-mobilnettet nyanser

Mobilnettet nyanser har en honeycomb konstruksjon som reduserer varmetap gjennom vinduet og gir ultrafiolette beskyttelse. Behandle ovenfra og ned, opp-nyanser som to blinds, hverandre. De har separate ledninger og kontroller i øvre og nedre deler, slik at du kan heve og senke dem uavhengig. Hvis strengene for en eller begge deler floke eller ferie, kan du restring dem selv å spare penger.

Instruksjoner

•Fjern nyanser fra vinduet. Legge dem på en ren arbeidsflate i lukket posisjon med den øverste skinnen vendt fra deg. Åpne den øverste delen litt slik at du kan finne den midterste rail, som er den nederste skinnen på den øverste delen og toppen skinnen på den nederste delen. Midt ut, også kalt flytende ut, inneholder en aluminium stiver å identifisere den.

•Fjern ledningen låser fra begge sider av den øverste skinnen. Ledningen låsen på venstre holder ledningene for den øverste delen og ledningen låsen på høyre holder ledningene for nedre del. Skyv den øverste skinnen til side.

•Skjære ledningene fullføres på flytende tog og fjerne dem. Mål og kutt nye ledninger for denne delen. Skjær hver ledning til lengde lik to ganger høyden på helt åpen øverst pluss bredden av blind, pluss 12 inches. Tre en ende av første ledningen gjennom restring nålen og knytte en skive til den andre enden. Stikk nålen gjennom det første hullet i flytende tog og tråd det fra bunnen til toppen av den øverste delen og ut gjennom stiffened verktøylinjen, tegning ledningen bak. Gjenta for alle ledninger i den øverste delen. Dra topp endene av ledningene slik skivene ligge flatt mot flytende skinnen. Knytt en farget tråd til toppen av hver ledning for identifikasjon.

•Fjern endestykkene fra bunnen rail og skyv skinnen til side. Finn den laveste fold, som inneholder en aluminium stiver. Kutt ledningene finish på den laveste fold og fjerne dem. Mål og kutt nye snorer nederst. Skjær hver ledning til lengde lik to ganger høyden helt åpen blind pluss bredden av blind, pluss 12 inches. Tre en ende av første ledningen gjennom restring nålen og knytte en skive til den andre enden. Stikk nålen gjennom første hullet i den laveste fold, gjennom stiver, og trekke det gjennom blind før det fremkommer ved øvre kant av flytende skinnen. Gjenta for alle ledninger i den nedre delen.

•Thread første ledningen av nederst i restring ermp igjen og trekke ledningen gjennom hullene i den øvre delen og ut gjennom stiffened verktøylinjen. Gjenta for resten av ledningene fra nederst og trekk topp endene av ledningene slik skivene ligge flatt mot bunnen fold. Skyv den nederste skinnen på bunnen cellen som inneholder stiffened stripen. Erstatte endestykker på den nederste skinnen.

•Hold ledningene med farget tråden festet i venstre hånd og resten av ledningene i høyre hånd. Kontroller ledningene ikke vridd eller sammenfiltrede rundt hverandre. Ta ledningene i venstre hånd og legge dem på verktøylinjen for stiffened gjennom den venstre ledning guider og tvers på venstrekanten av stoffet. Ta ledningene inne din rett hånd og legge dem over i stiffened bar, gjennom de riktige ledning guidene og over til høyre kant av stoffet. Fjern de fargede trådene.

•La den øverste skinnen på øvre celle og stivnet stripen, være forsiktig med å fange eller floke ledningene. Opprettholde en liten spenning på ledningene som du skyver den øverste skinnen på plass. Tråd venstre ledningene til venstre ledningen låsen. Sett inn ledningene gjennom baller og ut i bunnen av ledningen låsen. Gjenta med de høyre ledningene og høyre ledningen låsen.

•Bytt ledningen låser på hver ende av den øverste skinnen. Henge skyggen på monteringsbraketter og stram skruene nøye.

Tips og advarsler

  • Arbeid langsomt og metodisk for å sikre at ledningene ikke får floket.