Hvordan Restring en Patio stol

March 3

Hvordan Restring en Patio stol

Patio stoler med vinyl stropper er vanlig i bakgårder og basseng dekk. De er lette, komfortable og billig nøklene til suksessen er vinyl stroppene. Men fordi stolene er igjen ute, de er utsatt for sol og vann skade, gjør vinyl stroppene sprø og sprakk. Erstatter disse remmene er en effektiv løsning på reinvigorating gamle patio stoler.

Instruksjoner

Hvordan Restrap en Patio stol

•Skjære av de gamle stroppene med et par saks og trekke de resterende stubber fra sine hull.

•Rengjør stolen. Bruk en fuktig klut, og såpe nødvendig for å rengjøre rusk, skitt og fett av stolens ramme.

•Measure avstanden mellom rammer hvor nye stroppene settes med en klut målebånd. Pakk målebåndet rundt rammen som vinyl stroppene gjør. Multiplisere som måling av 0,85 og tillegg 1 tomme. Hvor slutten blir målingen. Målingen er forkortet fordi vinyl stroppen forlenger når oppvarmet; Ifølge ChairCarePatio.com, må du varme stropper for å riktig strekk dem over av stolen ramme.

•Skjære nye vinyl stropper, refererer slutten målet. Slå et hull i hver ende ca 1 tomme fra ender; gjøre hullene med en 3/16-inch borekronen. Kuttet hjørnene av ender slik at de ikke stikke frem når inn i rammen.

•Sett stroppene i en gryte med kokende vann og la i fem minutter. Tørk dem senere.

•Sett nagler i hullene av stropper og skyv dem inn i rammen. Strekke vinyl stropper rundt og over til den andre siden av rammen, og sett inn andre klinke av stroppen.