Hvordan Restring ballong nyanser

December 25

Romantisk utseende ballong nyanser kan legge til en tredimensjonal mykhet windows mens viser fargen og mønsteret av stoffet. Innsamling og ballong utseendet på skyggen er avhengig av et system av strenger langs baksiden av stoffet. Når disse strengene er ødelagt eller mangler, din skyggen vil ligne en hengende rektangel leter mer enn den dramatiske stil du. Heldigvis kan du restring ballong nyanser uten problemer med bare noen få minutter.

Instruksjoner

•Ta ned din skygge, hvis ikke sikret med et montering bord, og spredt på en flat overflate med høyre side av stoffet vender ned. Hvis skyggen er sikret med et montering bord, frigjøre alle strenger som kan forbli og la stoffet henge flatt.

•Look over baksiden av skyggen å merke små, plast ringene som er knyttet til stoffet. Ringene utgjør et rutenettlignende mønster av vertikale rader plassert med samme avstand ned.

•Measure lengden på den skygge og kutt delen av snoren dobbelt så lang skyggen for hver loddrett rad med ringer. Knytte en ende av hver streng til ringene som kjører langs nedre kant av skyggen.

•Thread den løse enden av hver streng opp gjennom ringene over ettall det er knyttet til, arbeide med bare en vertikal rad om gangen. Fortsett til alle strengene er koblet opp ringene og gjennom den øverste ringen i en rad.

•Decide hvilken side av skyggen du vil trekke strengen hviler på. Den øverste ringen på den siden av skyggen vil være din viktigste ring. Tråd hver av strenger horisontalt mot dette viktigste ring, starter med tråden nærmest viktigste ringen og bringe hver streng mot det suksessivt gjennom noen topp ringer den passerer på veien til den viktigste ringen.

•Tie hver av strenger sammen et par inches ut fra skyggen nær viktigste ring. Knute strengene til en stor knute ca 6 inches fra hvor strenger er knyttet. Henge skyggen igjen, hvis nødvendig. Trekke strenger som en utarbeide bunnen av skyggen og opprette ballong av skyggen.

Tips og advarsler

  • Ta deg tid til å sjekke ringene i trinn 2 for å sørge for at ingen av dem er løs. Koble alle bør være sikrere å unngå å måtte restring skyggen senere.