Hvordan repot hestehale planter

September 6

Hestehale planter også gå ved navn elefant fot treet og flaske palm. Selv om de ligner palmer, er de ikke ekte palmer. I stedet er de sukkulenter optimalisert til Mexico og agave familiemedlemmer. Hestehale vokser sakte og vil vokse til 20 fot høye plantet utendørs i et varmt klima utendørs. Hestehale palm gjør også samt en potteplante houseplant som må repotted om hvert fjerde år.

Instruksjoner

•Repot bare sunn hestehale planter. Løse noen helseproblemer og la anlegget blir godt etablert før du overfører den til en annen pott. Repot bare en hestehale plante rot bundet og synes nesten å sprekke potten.

• Vent til tidlig om våren like før ny vekst begynner repot en hestehale plante. La jorden bli ekstremt tørr. Dette bør ikke være vanskelig fordi hestehale anlegget krever lite vann, spesielt under sovende vintersesongen.

•Løft opp hestehale plante av gjeldende beholderen. Du må holde den av bagasjerommet og lirke potten av i en nedadgående bevegelse. Hvis anlegget er veldig stor, få noen til å hjelpe deg.

•Bruk en pinne eller hendene å skrape alle tidligere potting jord utenfor roten ballen. Klipp av større røttene om lag 3 inches fra anlegget med skarpe beskjæringssakser.

•Plasser hestehale plante i en ny, tom pott. Potten må ha minst én drenering hullet. Det bør være større enn gamle potten, men lar bare 2 eller 3 inches mellom basen av anlegget og sidene av potten. En hestehale plante vokser svært sakte, men det vil vokse til størrelsen på potten.

•Bruk sand, perlitt, vermikulitt eller pimpstein som potting medium. En blanding med en kombinasjon av disse er akseptabel også. Hell et par inches av mediet i bunnen av den nye potten.

•Still hestehale plante på mediet. Helle mer middels rundt foten av hestehale anlegget. Ikke tamp jorda altfor godt. La det være veldig løs rundt sidene av roten ballen. La det samme beløpet av anlegget stikker ut av mediet som stakk ut i gamle potten.

•Unngå vanning hestehale anlegget for minst en uke å gi kuttet røtter tid å helbrede. Ellers kan rot råtne angi i.