Hvordan repot en nonne Cap Orchid

April 18

Nun's orchid (Phaius tankervillae eller Phaius grandifolius) er en av de enklere Orkidene å vokse. En terrestriske orkideer, den trives plantet i beholdere med godt drenering jord høy i organisk materiale. Rotsystem spres raskt, og repotting anbefales annethvert år når blomstene visne. Nun's orchid også overfører enkelt fra division, som er vanligvis utført under repotting. Dette er en tradisjonell pass-along plante, så husk å lagre en pære eller to å dele med en venn.

Instruksjoner

•Mix i en bøtte 1 del generelle orkidé potting blanding av 3 deler en potting Mix høy i organisk materiale, som afrikanske fiolett mix. Rør i vann til blandingen er fuktig, men ikke våt.

•Velg en beholder minst 2 inches større enn gjeldende beholder. Beholderen fylles en fjerdedel full av potting blanding.

•Fjern din nun's orchid fra beholderen. Bruk en skarp kniv til å klippe bort utenfor pærer eller for å dele hele roten ballen, hvis du skal delt anlegget på dette tidspunktet.

•Plasser roten ballen eller inndelinger i nye beholderen og legge til jord å løfte roten ballen til ca 1 tommer fra toppen av potten. Fortsette å fylle potten, pakking ned mix rundt rot ballen med fingrene.

•Legg timed-release orchid gjødsel pellets frekvensen av 1 teskje per gallon jord. Blande det inn i den øverste tommen av jord og vann anlegget godt. Plasser din nun's orchid i lyse, men ikke direkte sol.