Hvordan Repoint grunnlag

December 29

Hvordan Repoint grunnlag

En stiftelse med murstein eller betongblokker kan vare i mange år uten sprekker. Men hvis du gjør varsel sprekker forårsaket av bakken settling rundt fundamentet, bør du ta umiddelbare skritt for å reparere leddene, en prosess kjent som "repointing," bruke mørtel som samsvarer med fargen på opprinnelige mørtelen så tett som mulig. Mens godt innenfor capabiities av de fleste huseiere, tar repointing grunnlag slik at det nye arbeidet blander med gamle tid. Shoppe rundt til du finner mørtel blanding som inneholder sand som har samme farge som opprinnelige mørtelen.

Instruksjoner

•Fjern gamle mørtel fra leddene. Chip det bort med hammer og meisel. Hvis du har en masse mørtel fjerne, bruker en fleks med diamant blad. Skjære gjennom den gamle mørtelen til en dybde av en tomme. Løpe bladet gjennom midten av mørtelen felles, ikke langs murstein eller sement blokken, så du ikke skader mur.

•Bruk en visp kost pensel ut eventuelt rusk som gjenstår etter du kjører fleks og meisel over leddene. Hvis du ikke kan nå løs rusk med kosten, bruke komprimert luft fra en luftkompressor for å blåse den.

•Mix en liten gruppe med mørtel bland til det er konsistensen av peanøttsmør. Mørtelen bør bo på murskje når du slår murskje opp ned.

•Arbeid mørtelen bland til felles med en sparkel. Unngå å få mørtel på grunnlaget. Hvis leddet er dypt, fyll den halvfull med mørtel. Vent til mørtelen tørker nok så du kan se et avtrykk inntrykk på mørtelen, og avslutt deretter fylle felles.

•Glatt en skjøting verktøyet over overflaten av repointing for å gjøre det se ut som den opprinnelige felles. For best resultat, ferdig med vertikale skjøter før du gjør horisontale dem.

Tips og advarsler

  • Hvis du skal repoint et grunnlag for en eldre hjemme, kan du mikse din egen mix slik mørtelen under byggingen. Mix 7 deler skarpe sand, 1 del kalk og 1 del sement med nok vann til å gjøre det konsistensen av peanøttsmør.
  • For best resultat, arbeider du med dette prosjektet når temperaturen er høyere enn 40 gradene ºF.
  • Ikke Tillat felles tørke for fort. Arbeide i skyggen som mulig å bremse tørkeprosessen. Spray felles med vann, om nødvendig, å hjelpe langsom herding tid.