Hvordan reparerer en olje brenner oppvarming?

March 29

Oljebrenner er et viktig trekk til huset. Hvis en nødssituasjon oppstår, må du finne ut hvor å fastsette en oljebrenner uten hjelp av en profesjonell. Heldigvis er det noen aspekter å en hjem oljebrenner som kan løses ved et hus. Mens massive reparasjoner bør overlates til fagfolk, kan du vite at det er noen ting du kan alltid reparere i brenneren din.

Instruksjoner

•Gå til brenneren din olje så snart et problem oppstår. Ta med lommelykt med deg i tilfelle det er mørkt i kjelleren.

•Kontroller sørge sikringene til din oljebrenner ikke ble slått. Selv om du ikke har et strømbrudd, kan ovnen være koblet til en annen sikringsboks. Hvis energiforsyningen ikke er problemet, bør du likevel deaktivere ovnen. Du må undersøke ovnen mye og vil ovnen å være av mens åpne og ser i følsomme deler av din oljebrenner.

•Look for ovn omstart-knappen. Ovn Start knappen er på motoren for olje brenneren. Trykk det en eller to ganger før du brenner brannen oppstart.

•Åpne ovn og se om luftfilteret er tett. Filteret kan være tett og hindrer varmen fra strømmer gjennom varmesystem.

•Investigate viften. Hvis luftfilteret er fint, være viften det sentrale spørsmålet. Viften er laget av trinser og belter å distribuere varm luft gjennom varmesystem. Hvis viften ikke fungerer, gjorde du trenger profesjonell hjelp. Ellers bruke reservedeler skivene eller belte og installere dem på viften.

•Se om brannen i brenneren er på. Følg denne fremgangsmåten hvis omstart ovnen ikke fungerer. Oljebrenner kan virke, som operative og elektriske lyder, men brannen kan ikke være synlige i ovnen.

•Look å se om det er noe vann i olje tank. Følg denne fremgangsmåten hvis du ikke ser en brann i ovnen din. Koble olje forsyning linje fra ovnen slik du skjære drivstoff inn varmeapparatet. Deretter slå en tappekran-lignende enhet koblet til ovnen din. Dette vil utvise litt olje. Kontroller at du har en glassbeholder å sette oljen i.

•Sett glassbeholder lys eller lommelykten. Hvis oljen ser for klart kan du ha mye vann i tanken. Dette dilutes olje reduserer effektiviteten av varmesystem. Dette tegnet, dessverre, krever hjelp av fagfolk og videre vedlikehold av oljetanken å minimere vann inn oljetanken.