Hvordan reparerer en Delta bad Oppvaskkum tappekran?

December 16

Hvordan reparerer en Delta bad Oppvaskkum tappekran?

Delta kraner er både gode jakt og pålitelig. Et enkelt håndtak som beveger seg nedover og siden kontrollerer både varmt og kaldt vann strømmer. Flytte håndtaket sidelengs flytter en mikser kuleventil at kontroller vanntemperatur. Kuleventil sitter mot øvre og nedre gummipakninger. Friksjon mellom kuleventil og gummipakninger fører til slutt både overflater å bære og kranen lekker. Reparasjon kits er tilgjengelig fra de fleste oppussing utsalgssteder.

Instruksjoner

•Locate den varme og kalde isolere ventiler fôring vann til badet Oppvaskkum tappekran. Dette vil bli plassert i forfengelighet eller mot badet veggen nedenfor bassenget. Tvinn begge hankene klokken å deaktivere varmt og kaldt vann.

•Sett 1/8-tommers imbusnøkkel knyttet til slutten av verktøyet Delta i hodet av Senkskrue Allen skruen på bunnen av kranen håndtaket. Løsne skruen ved å dreie det mot klokken. Skyv håndtaket av kuleventil akselen.

•Plasser glatt-jawed rørleggers skiftenøkkel på den store forkrommet hvelvet hettemutter ligger på toppen av kranen kroppen. Løsne hetten mutteren ved å slå skiftenøkkelen mot klokken. Tvinn hettemutter av resten av veien for hånd.

•Fjern samlingen hvit cam. Merk hvordan små firkantede guiden på siden av samlingen cam passer inn i et spor på kranen kroppen. Forstå ballen montering akselen og løft den ut av kranen kroppen. Dette vil også fjerne svart cap montering vaskemaskinen sitter på toppen av ballen. Du vil se to små runde gummi seter i dished hulrom bellow samlingen ballen.

•Skyv rett enden av en tynn metallarbeider scribe gjennom hullet i de små svart gummi seter. Lene skriftlærde til side og løft forsiktig sete med sine våren ut av kranen kroppen. Gjenta for andre sete og våren.

•Passer de erstatte gummi seter til en ny plass vår. Skyv akselen av skriftlærde gjennom hullet i setet. Stikk skriftlærde til en av sete hullene i kranen kroppen å hjelpe våren og setet på plass. Skyv våren og setet ned skriftlærde til våren passer inn i hullet. Fjern skriftlærde og trykk gummi setet nedover på våren med tuppen av fingeren. Utligne setet tett i hullet. Gjenta for andre våren og sete.

•Lubricate den nedre halvdelen av nye kuleventil der det gjør kontakt med gummi seter. Sett inn ballen i kranen kroppen over setene med ballen akselen peker oppover. Smøre ansiktet litt fett på innsiden av nye cam vaskemaskinen der det gjør kontakt med ballen. Passe cam vaskemaskinen over ballen.

•Passer samlingen hvit cam over cam vaskemaskinen. Kontroller at kvadrat guiden på siden av samlingen cam passer i sporet på kranen kroppen. Plass den kuppelformede hettemutter over samlingen cam. Skru hettemutter på kranen kroppen hånd så langt som det går. Skru mutteren med glatt-jawed skiftenøkkel før det er tettsittende; må ikke strammes hettemutter.

•Arbeid kuleventil akselen og tilbake for å sikre at det flyttes fritt, men med en god sterk følelse som ballen lysbildene over de ulike gummi flatene. Hvis hettemutter er løs, ballen akselen vil føle slurvete og kranen vil lekke gjennom hettemutter. Over innstramming av hettemutter vil over komprimere ulike gummi parring overflater i kontakt med ballen. Dette vil gjøre kuleventil akselen vanskelig å flytte for hånd.

•La kranen håndtak på plass over kuleventil akselen. Skru sikre med 1/8-tommers Allen fastnøkkel. Slå varme og kalde vannet isolere ventiler tilbake på og teste kranen. Plass hånden under tuten å se at både varmt og kaldt vann kommer ut av kranen som du flytter håndtaket fra side til side.

Tips og advarsler

  • Instruksjon video på webområdet "Gratis hjem forbedring" viser hvordan å reparere en kjøkkenkran med en lenge flyttbare tut. Siden en bad forfengelighet tut er fast som en integrert del av kranen, ignorere delen av videoen som viser hvordan å fjerne tuten og erstatte de tut "O"-ringene. Bortsett fra denne en forskjell er prosedyrene for overhaling et kjøkken og bad Delta tappekran identiske.