Hvordan reparerer en brutt enkeltrute aluminium vindu?

May 22

Hvordan reparerer en brutt enkeltrute aluminium vindu?

Enkeltrute glass i aluminium ramme vinduer er skjør og kan lett brekke under press. Disse vinduene er ofte plassert i bobiler og ferdighus bygget boliger fordi de er billige. Erstatning glasset kan finnes på spesielt vinduet butikker og hjemme forbedring sentre. Du kan erstatte glasskår i enkeltrute aluminium vindu lett med noen verktøy og forsiktighet.

Instruksjoner

•Sett på skinn hansker og beskyttelsesbriller når arbeider med knust glass. Lå en dropcloth under begge sider av vinduet for å fange glasskår. Nøye knuse resten av glass i ruten med en hammer. Fange fast stykker med tang for å fjerne dem fra rammen. Fjern alt glass fra vindusruten.

•Fjern vinduskarmen fra vinduet. Line opp sash hengere innsnittene øverst på begge sider av vinduet kanaler. Skyv kategoriene nederst på begge sider av rammen sammen for å løsne dem fra vinduet kanaler. Skyv rammen ned og ut av vinduet.

•Fjern vindusrammen pakning hentes fra innsiden av rammen med tang. Måle den pakningen tykkelse og multipliserer den med to å finne ut hvor tykk den nye glass-ruten må være. Måle lengden og bredden av indre av rammen. Legge til glass ruten tykkelse i lengden og bredden å finne størrelsen på ruten erstatning. Ta disse målingene med å kjøpe den nye glass-ruten.

•Dekk kantene på den nye glass-ruten med gummitetningen. Inspisere gamle pakningen; Hvis det har tårer eller er slitt, så kaste den bort. Gjenbruke gamle pakninger som ikke er utslitt. Trekke pakningen rundt kanten av glasset ruten slik at pakningen er tett dekker over skarpe kanter på ruten. Klipp av eventuelle overskytende pakning med saks Hvis nødvendig.

•Løsne skruene ligger i de øverste hjørnene av rammen. Skyv toppen av rammen opp for å gi rommet til lysbildet det nye panelet inn i rammen. Tillate L parentesene som kobler toppen av rammen og sider å bo i rammen hjørner å hindre dem i å vri.

•Plasser ruten glass i rammen. Line bunnen av ruten glass og sidene av rammen. Skyv ruten glass kanalene i sidene til bunnen av ruten når bunnen av rammen. Line bunnen av ruten med kanalen rammen nederst. Skyv toppen av rammen ned over toppen av ruten slik at L parentesene skyve tilbake til sidene av rammen. Lås ruten på plass ved å koble rammens hjørne skruer og stramme dem med en skrutrekker.

•Hold rammen oppreist, og skyv sidene av rammen opp og inn i siden kanaler i vinduet. Trykk tappene på bunnen av rammen sammen å passe bunnen av rammen inn i vinduet. Tillate kategoriene skille låser rammen på plass.

Tips og advarsler

  • Ikke Flytt windows fortsatt ha brukket glass i dem fordi glasset kan falle ut og klippe deg.
  • Kantene på den nye glass-ruten vil være skarpe, så bære skinnhansker mens håndtering.