Hvordan reparerer du Vinyl?

October 11

Vinyl brukes til å opprette en rekke elementer, inkludert setetrekk, restaurant boder, svømmebasseng liners, luftmadrasser og vannsenger. Men vinyl er en sterk materiale som tåler godt under bruk, kan det fortsatt rippe til tider. Generelt, kan en rip i vinyl repareres uansett hvor materialet som brukes, selv om de beste midlene for reparasjon kan variere litt.

Instruksjoner

•Bruk en passende vinyl oppdateringen kit for vinyl flaten som skal repareres. Mens de fleste vinyl overflater kan repareres med en standard vinyl oppdateringen, hvis du må reparere en vannseng eller svømmebasseng, kontroller at du har en patch designet for bruk. Vannseng patcher er laget for å holde seg i våte forhold og svømmebasseng patcher er utformet for installasjon under vann.

•Hold en vinyl madrass fylt med vann eller luft slik at du har en solid overflate å reparere. Hvis en vannseng madrass er våt, tørk madrassen med et håndkle til å holde så mye som tørr som mulig.

•Hold vinyl oppdateringen mot vinyl flaten som skal repareres for å avgjøre hvor stor du trenger å kutte oppdateringen. Kuttet oppdateringen ned slik at du har cirka 1 tomme ekstra materiale på hver side av rip i vinyl. Trim rundt hjørnene av lappen å avrunde dem, så ingen skarpe hjørner blir stående på lappen.

•Start oppdateringen over og spre limet leveres med vinyl oppdateringen kit på baksiden av oppdateringen. Bruk flere lim rundt rip vinyl flaten som skal repareres. Legger oppdateringen over rip og holde oppdateringen på plass for 30 til 60 sekunder, være forsiktig med å bruke for mye press på vannsenger, som kan lekke vann og forhindre vedheft.

•Spread ekstra Lim over kanten av vinyl oppdateringen med en sparkel på overflater som luftmadrasser og vannsenger, som krever full vedheft for å kunne bruke produktet på nytt. At limet tørke i minst 1 time før du prøver å bruke reparerte vinyl produktet.

Tips og advarsler

  • Bruk et svømmebasseng med samme som tradisjonelle tørre flekker, men bruke limet i bassenget oppdateringen kit for å kontrollere oppdateringen pinner.