Hvordan reparere eller erstatte en søppeltømming?

April 14

Når en søppeltømming feil, kan det ha en eller flere symptomer. Det kunne stoppe drenering, etterlot et basseng med vann i vasken. Det kan ikke vise bladene, forlater mat å råtne i sjakten. Eller det kan snurre motoren og ikke bladene, drenering vann men ikke shredding mat. Det er to muligheter for å løse problemet: prøver å reparere enheten eller erstatte den med en ny.

Instruksjoner

Søppel deponering reparasjon

•Kontroller at det elektriske kobler. Kontroller at strømledningen er plugget i hvis så utstyrt. Inspisere ledninger for pauser eller forbrenning hvis det er hard-telegrafert. Også sjekke dedikert breaker på elektrisk hovedpanelet for kjøkkenet.

•Trykk på GFCI "Reset"-knappen hvis den er utløst. Dette er vanligvis plassert på bunnen av salg eller i vanlig visning.

•Vri sikring eller sikring av på elektrisk hovedpanelet for avhending av søppel. Prøv å slå bladene med maling rørestang eller treskje. Hvis bladene ikke slår fritt, prøve å fjerne hindringen for hånd.

•Kontroller avløp linjen for hindringer. Kjøre vann i vasken; Hvis vannet ikke går i avløpet, bruk en plunger fjerne hindringen. Ikke bør stempelet virker, bruk en rørleggers kvernen eller slange. Hvis ingen av metodene gir resultater, bør deponering erstattes.

Søppel deponering erstatning

•Vri holde makt breaker eller sikring av. Krype under vasken og Finn monteringsbrakettene som holder salg på plass. Plasser håndklær under salg å fange noe dryppende vann.

•Løsne, men ikke fjerne festebolter med et par tenger eller en skiftenøkkel, så løsne ledninger koblet til bunnen av salg. Etter at ledningene er frigjort, løsne montering bolter og Fjern beholde ringene som kobler avløpet. Ta den gamle søppeltømming ut.

•Sørg og montere nye salg på plass ved å holde det mot bunnen av vasken og stramme avløpet beholde ringer, så stramme montering bolter.

•Koble elektrisk ledningene til nye salg og slå sikring eller breaker igjen. Kjøre vann i vasken og teste nye salg.