Hvordan rent Mold i veksthus

June 9

Mange i hagearbeid og voksende samfunn bruker veksthus å vokse og holde sine fabrikker. Saltvannsdrivhus mennesker i kjøligere klima, med harde vintre, til å vokse vegetasjon som krever varme og beskyttelse. Men veksthus kommer med sitt eget sett med potensielle problemer. Fuktighet og varme inne i et drivhus, som er så nødvendig å noen planter, kan føre til mugg eller mugg vokser på glasset eller i hjørnene av drivhuset. Denne formen kan være stygge, usunn og med farlig for planter, som kan bli skadet hvis mold sprer blader eller jord. Identifisere og reparere mold problemer raskt for å holde plantene sunn.

Instruksjoner

•IDENTIFY hvit mold å sikre at du behandler rett problemet. Hvit mold er hvit soppen med en slimete eller papir-lignende konsistens. Det vil vokse oftest i de skyggelagte områdene av drivhuset, som det ikke liker direkte sollys.

•Scrape mold overflaten voksende bruker et barberblad eller spade. Sikre at du får alle mold av; etterlater eventuelle formen vil føre en re kolonisering. Sett mugg i en plastpose og kaste den bort.

•Mix et rengjøringsmiddel i en bøtte. Kombinere like deler parabol eller Klesvask vaskemiddel med varmt vann. Bruk en klut eller svamp for å vaske det berørte området drivhuset med denne løsningen, og la det tørke.

•Mix en blekemidler løsning av 1/4 kopp blekemiddel å 1 gallon av vann i bøtte og gjenta vaskeprosessen. Kontroller at ingen av blekemiddel eller vaskemiddel får på plantene dine, som det kan drepe dem. Gjenta dette bleking prosessen 20 minutter senere, og la andre lag av bleike løsning 20 minutter tørketid.

•Mix en annen rengjøringsmiddel, 70 prosent borate-baserte vaskeriet eller parabolen såpe (Sjekk etiketten for borate) og 30 prosent varmt vann. Denne løsningen fordelt på det berørte området og la den for å hindre fremtidige hvit muggvekst.

•Prevent fremtidige muggvekst ved å kjøre drivhus fans for å øke sirkulasjonen i drivhuset. Økt solskinn vil også hindre vekst av hvite mold.

Tips og advarsler

  • Hvit mold vokser på plast overflater som PVC.
  • Muggsopp kan forårsake allergi. Alltid bruk hansker, vernebriller og en maske når du arbeider med mold.