Hvordan rent Bacon fett av et kjøkken benken

June 1

Hvordan rent Bacon fett av et kjøkken benken

En benken gjør vaske kjøkkenet enklere, spesielt bak komfyren hvor mat og fett ofte splatter veggene. En benken er vanligvis laget av fliser, og rense dem er vanligvis enkelt; Imidlertid tar bacon fett litt mer innsats for å fjerne fullstendig. Med et par gode rensemetoder, skjønt, burde det lett komme.

Instruksjoner

•Tørk så mye av bacon fett av med papirhåndklær. Kast.

•Fyll en stor bolle, dishpan eller små bøtte med varmt vann. Legge til 1 tsp. av fett-skjæring oppvaskmiddel. Dypp en ren klut eller svamp i såpevann og vri den ut så vannet ikke er dryppende.

•Rengjør benken med såpevann klut eller svamp, rense den ut i såpevann etter behov. Gå over benken to til tre ganger å effektivt fjerne bacon fett.

•Spray på benken lett med en fett-skjæring husholdning renere å fjerne eventuelle gjenværende fett. La det renere suge i 20 minutter, respraying som nødvendig for å holde flisene fuktig. Bruk klut eller svamp for å tørke ned overflaten. For vanskelig å fjerne bacon fett eller å få mellom flisene, rengjør benken med den grove siden av en nylon kjøkkenet svamp eller en nylon skrubbe børste.

•Wring klut eller svamp i ren varmt vann og tørk benken to til tre ganger å rense alle renere og smør rester bort.