Hvordan Renhet nye Møbeltapetsering

October 27

Hvordan Renhet nye Møbeltapetsering

Nye møbeltrekk bare holder i sin uberørte tilstand for så lenge, og til slutt krever en grundig rengjøring på grunn av et utilsiktet søl eller fargestoff gnidd av fra din klær. Rengjøring alternativene er begrenset til W, S, WS eller X; disse brevene angir rengjøring nødvendig for møbeltrekk stoff å opprettholde sin tilstand og hindre skader på grunn av uriktig rengjøringsprodukter. "W" angir stoffet er vannet trygt, "S" for løsemiddelbaserte rengjøringsmidler, og "WS" for enten vann eller løsemiddelbasert rengjøring. "X" betyr å tilbake fra møbeltrekk og ring et profesjonelt, ifølge "Good Housekeeping."

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes møbeltrekk med "W" eller "WS" med en vannbasert renere. En-del oppvaskmiddel med 2 deler lunkent vann er egnet for rengjøring overflaten flekker på møbeltrekk. Presse ut fuktighet før tørke ned møbeltrekk å unngå soaking det.

•Spray en løsemiddelbasert renere på møbeltrekk for "S" eller "WS" bokstaven i rengjøring koden. Løsemiddelbasert rengjøringsmidler spesielt for møbeltrekk er vanlig i rengjøring delen av dagligvarebutikk, og de bruker kjemikalier for å løfte flekker fra stoffet. Følg det bestemte renset instruksjonene nøye for å unngå skader, som mange rengjøringskassetter foreslår lys misting over flekken metning.

•Anrop profesjonell hvis du ser en "X" på etiketten. En profesjonell møbeltrekk renere inspiserer alvorlighetsgraden av flekken og bruker en dampbåt for å trekke flekker.