Hvordan Renhet lærindustrien hjemme

September 13

De dyre kostnadene for ekte skinn har ledet de fleste av oss til å tro at skinn må være tatt til en tørr renere eller ellers profesjonelt rengjøres for å unngå skader til materialet fra uerfarne rengjøring forsøk. Egentlig er skinn utrolig lett å rengjøre hjemme, uten å bekymre deg for å skade den robuste stoffet.

Instruksjoner

•Tørk hele overflaten av læret med en lett fuktig klut for å fjerne støv og smuss. Gjør dette ofte for å hindre at skinn blir overdrevent snusket eller skitne.

•IDENTIFY noen flekker og fjerne store partikler flekken. For eksempel når tyggis er fast på en Lær overflate, fjerne alle tannkjøtt med en glatt, Butt-edged verktøyet som en skje. Visse flekker krever spesielle rensemetoder fjerne flekker; Du kan forske Hvordan fjerne flekker spesielt fra skinn, hvis du kan identifisere flekken kilden.

•Apply en liten mengde bedrøve såpe eller en mild oppvaskmiddel myk-bristled skrubbe børste eller tørr vask klut; vaskeklut bør bare brukes på glatt, ferdige skinn, ikke napped eller uferdige, grov skinn. Gni klut sammen eller hånden over bust av pensel til å opprette en skum skum gjelder på skinn; du trenger en tykk skummer, så unngå å legge mye vann til såpe.

•Scrub flekker og skitne flekkene på skinn med lathered klut eller pensel. Fortsatt gni til flekkene forsvinner.

•Rinse ut klut og vri vannet ut. Tørk i skum fra overflaten av læret med en fuktig klut. Blot napped skinn, og gni skinnet med en tørr klut beholde nap som skinn tørker.

•Apply skinn balsam til hele overflaten. Klimaanlegget vil bidra til å erstatte naturlige oljer som såpe kan ha fjernet. Gjelde bare en liten prikk av balsam og gni inn i overflaten; en krone-størrelse prikk på en tørr klut skal dekke en hele skinnsofa.

Tips og advarsler

  • Før gi og ta et skinn element til en tørr rengjøring, kontrollerer du at renseri er utstyrt til ren Lær før du overlater dem med elementene.
  • Teste denne metoden på en små område av skinn stykke på forhånd å forhindre skade stykket.