Hvordan rengjøre Spackled tak

April 17

Hvordan rengjøre Spackled tak

Spackled eller popcorn tak, er dekket med en humpete tekstur som ser fint, men kan være en magnet for skitt og støv. Når rengjøring et spackled tak, må spesielle hensyn tas å unngå tilfeldigvis fjerne teksturen. Mange foretrekker å sette et friskt lag med maling på taket, men rengjøring er faktisk lettere enn maleri den. Den beste måten å holde en spackled taket ser bra er å Rengjør den regelmessig.

Instruksjoner

Hvordan rengjøre Spackled tak

•Vacuum store biter av støv og spindelvev ned med støvsuger slange vedlegg.

•Bruk en ren kost å slå vekk ekstra kapasitet av smuss, støv og spindelvev. Før du begynner, må kosten er enten nye eller rent fordi du ikke vil overføre ekstra skitt fra kosten til taket.Bruker rask, faste slag, starter i hjørnet og arbeide fra den ene enden av rommet til den andre og rengjør hele overflaten av taket. Du vil i hovedsak være feiende taket på samme måte du skulle feie gulv.

•Ta en fuktig svamp mopp hode til tørk eventuelle områder forsiktig som ikke får rene med kosten. Kontroller mopp hodet er fuktig og ikke dryppende våt eller dryppende vann gjør en stor rotet på gulvet og gi taket vannskader.Hvis taket er farget, kan du blande halv blekemiddel og halvparten vann å sette på mopp hodet.Lå en presenning på gulvet og møblene i rommet hvis du bruker blekemiddel for å unngå flekker hvis noe drypper ned.

•Berørings opp mellom full ut rengjøring økter med en lang-behandlet fjærkost i hjørnene og områder der spindelvev og støv synes å bygge opp de.

Tips og advarsler

  • Uansett hvor forsiktig du rengjør, vil noen biter av tekstur falle ned mens du rydder. Bruk vernebriller og en enkel kirurgiske maske for å beskytte dine øyne og munn. Begge kan kjøpes på en lokal jernvarehandel.