Hvordan rengjøre med vask brus

December 29

Vask brus er et sikkert husholdning rengjøring produkt som har vært brukt i boliger i generasjoner. Du kan rengjøre nesten alle overflate med den, og den er ideell for å fjerne flekker. Rengjøring med vask brus gir et trygt alternativ rengjøring med harde produkter som inneholder giftige kjemikalier. Ikke bare vil du være sprucing opp hjemme ved rengjøring med vask brus, men du vil gjøre det på en sikker måte.

Instruksjoner

•Kombiner 3 ss. vask brus og 1 QT varmt vann i en bøtte for å gjøre en generell husholdning renere. Dyppe en fille i bøtte, og tørk benkeplater, apparater, badekar, toalett, vasker, fliser og blindene. Du kan også mopp gulv med denne blandingen. Skyll overflaten du rense med varmt vann. Bruk denne løsningen utendørs samt å vaske grillmat, hagemøbler og hageredskaper.

•Sett 1 tsp. vask brus i en sprayflaske med 2 kopper varmt vann. Spray flater med løsningen og tørk med en tørr klut.

•Kontroller en tykk pasta av blanding vasking brus med en liten mengde vann. Lim gjelder vanskelige flekker på stein eller glass og la den sitte over natten. Hold vasking brus lim fuktig ved sprøyting med vann fra en sprayflaske om hver time. Skyll Lim om morgenen med rent vann og en fille.

•Kombiner 1/2 kopp av boraks pulver, 1/2 kopp vasking brus, 6 kopper vann og 1/3 såpestykke revet Klesvask bar som Fels-NAFTA å lage din egen Klesvask vaskemiddel. Dette er et billig alternativ til kommersielle vaskemiddel. I tillegg kan du bruke en 50-50 blanding vasking brus og vanlige vaskemiddel for å kutte ned på mengden av kommersielle vaskemiddel du bruker.

•Fyll kjøkkenet synke med 1 kopp vask brus og varmt vann. Plass kjøkken panner med caked på mat i vasken suge over natten. Avløp vann om morgenen og vaske dem som vanlig.

•Rengjør din kaffetrakter og teapots ved hjelp av 1 tsp. vask brus for hver 8 oz vann potten holder. Kjøre løsningen gjennom kaffetrakteren. Følg dette ved brygge en kanne med eddik i kaffetrakteren. Kjøre to flere påfølgende potter med rent vann.

•Fjern flekker på klær ved å behandle før flekken med vask brus. Legge til 4 tsp. vask brus i 1/4 kopp varmt vann til å danne en lime. Gni lim inn flekken og deretter vaskes som vanlig.

Tips og advarsler

  • Ikke bruk vasking brus på ferdige eller lakkerte overflater som vokset etasjer, malte vegger eller glassfiber. Stripe av voks på gulv kan og maling på veggene.
  • Ikke bruk vasking brus på aluminium flater.
  • Bruk gummihansker når du arbeider med vask brus. Det kan føre til irritasjon til hud.