Hvordan rengjøre med UV-lys

January 1

Mens du vasker sannsynlig din ark minst en gang i uken, kan det ikke ha oppstått til deg at du må rengjøre madrassen også. Madrasser, og andre husholdningsartikler som gardiner og sofaer - havn ikke bare støv og skitt, men en rekke bakterier og midd som kan forårsake allergiske reaksjoner. En av de beste måtene å bli kvitt disse seig problemer er å rengjøre med UV lys i tillegg til mer konvensjonelle rengjøring.

Instruksjoner

•Vacuum de aktuelle varene. Bruke vakuum og vedlegg fjerne alt støv og smuss fra gardiner, madrasser eller sofaputene. Rengjør begge sider av gardiner og alle sider av madrassen. Hvis mulig, Vend madrassen for å rengjøre bunnen også.

•Treat elementene med UV-lyset. Passere tryllestaven over alle områder av materialet. Bruke en langsom, jevn bevegelse. Kontroller at alle deler av varen får minst 30 sekunder av UV-lys. Behandle alle tilgjengelige overflate å sørge for at det er ingen gjenværende problemer.

•Spray anti-allergen spray på elementene. Disse spray hjelper nøytralisere proteiner i gjenværende kjæledyr dander eller pest avføring - som det skal være noen til noen på denne tiden. Behandle madrassen, vil gardiner og møbler møbeltrekk med spray mellom UV lys cleanings forhindre opphoping av allergener.

Tips og advarsler

  • Beskytte øynene ved bruk vernebriller mens du rengjøre med UV-lyset.